Basilikajäädyke

Basilikajäädyke

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Ihanan raikas ja maukas jäädyke basilikalla. Tarjoile tämä jäädyke tuoreiden marjojen, mieluiten vadelmien, kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • 4 kananmunan keltuaista
  • 1 dl tomusokeria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 3 dl Arla kuohukermaa

Tee näin:

Tee näin:

Silppua basilikanlehdet ja sekoita ne munankeltuaisten, tomusokerin ja sitruunamehun kanssa. Vatkaa kerma ja sekoita siihen muna-sokerivaahto. Kaada seos muottiin (tilavuus noin 1 l) ja pakasta 4-5 tunnin ajan. Anna pehmetä jääkaapissa noin 30 min ennen tarjoilua. Kasta muotti kuumaan veteen ja kumoa jäädyke vadille, tai vaihtoehtoisesti lusikoi suoraan tarjoiluastioihin. Tarjoa tuoreiden tai pakastettujen vadelmien kera.

Lisää herkullisia ideoita