Päivän vanha leipä imee mehut ja nesteet erittäin hyvin ja muodostaa erinomaisen pohjan pinnalle tuleville aineksille, joten käytä tätä, jos sinulla on ylijäämäleipää käsillä.
Sekoita tuorejuusto ja avokadotahna hitaasti yhteen. Tämä auttaa huomaamaan mahdolliset paakut koostumuksessa, jotka voit tasoittaa. Se auttaa myös varmistamaan, että jokainen leipäpala saa saman hienon makuelämyksen.
Sekoita tomaattisalaatti mahdollisimman lähellä kokoamista, jotta se on mahdollisimman raikas ja eläväinen tarjoiltaessa.
Viipaletta hapanjuurileipää
|
2 |
---|---|
2 rkl | |
Valkosipulinkynsi
|
1 |
Tuorejuustoa
|
250 g |
---|---|
Avokado
|
1 |
Salottisipuli
|
1 |
---|---|
Ruukku tuoretta basilikaa
|
1 |
Sitruuna, hienoksi raastettu kuori
|
1 |
Oliiviöljyä
|
1 rkl |
Suolaa ja pippuria maun mukaan
|
|
Paahdettuja pinjansiemeniä
|
2 rkl |