Arla Suomessa

Visiomme on luoda maitoalan tulevaisuutta tuoden maailmaan terveellisyyttä ja inspiraatiota – luonnollisesti.

Arla Oy on suomalainen meijeriyhtiö, joka kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Tarjoamme makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen, ja tuomme ihmisille jatkuvasti uusia mahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämiseen ja kestävien valintojen tekemiseen.

Kotimaiset tuotteet pääosassa 

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia maitotuotteita aina maidosta ruoanvalmistustuotteisiin ja välipaloihin. Noin 90 % myymistämme tuotteista on kehitetty ja valmistettu Suomessa suomalaisten tilojen maidosta. Voit varmistaa kotimaisen alkuperän pakkauksesta. Kerromme tuotteidemme alkuperästä usein myös Hyvää Suomesta -merkillä.

Maidontuottajia etelästä pohjoiseen 

Arlalla on Suomessa 380 maidontuottajaa ja yhdeksän meijeriä yhteistyömeijerit mukaan lukien. Vuonna 2022 maidontuottajamme toimittivat meille yhteensä 208 miljoonaa litraa maitoa.

Meijerimme ja maidontuottajamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa etelästä pohjoiseen. Suurin meijerimme, jossa myös tuotekehityksemme ja pääkonttorimme sijaitsevat, on Sipoossa Söderkullassa, jossa jatkamme Hjalmar Ingmanin yli 90 vuotta sitten lähes samoilla sijoilla aloittamaa meijeriperinnettä.

Merkittävä työllistäjä Suomessa 

Suomessa suuriin yrityksiin lukeutuva Arla Oy vahvistaa koko Suomen taloutta. Liikevaihtomme oli 344,7 miljoonaa euroa vuonna 2022. Yrityksessämme työskentelee 400 henkeä. Kun lisäksi huomioidaan maidontuottajat, yhteistyömeijerit ja lukuisat yhteistyötä kanssamme tekevät yritykset, työllistävä vaikutuksemme ulottuu reilusti yli tuhanteen ihmiseen.

Arlan toimintaperiaatteet 

Toimimme Arla Foods -konsernin tavoitteiden ja toimintaperiaatteiden mukaisesti. Tuotteemme ja palvelumme täyttävät kuluttajien ja asiakkaiden odotukset ja vaatimukset tehokkaasti, kilpailukykyisesti ja kestävää kehitystä tukevalla tavalla. Lue tarkemmin toimintaperiaatteistamme tästä.

Tutustu johtoryhmäämme

Arlaa on helppo lähestyä. Meillä on kykyä, halua ja mahdollisuus kuunnella kuluttajaa, asiakasta ja tuottajaa. Tavoitat meidät osoitteesta etunimi.sukunimi@arlafoods.com.

Pia Jormanainen

Pia Jormanainen

Toimitusjohtaja

Saara Azbel

Saara Azbel

Vastuullisuus

Rasmus Diesen

Rasmus Diesen

Talous

Patrik Ingman

Patrik Ingman

Toimitusketju

Kati Janhunen

Kati Janhunen

Markkinointi

Sami Kilpeläinen

Sami Kilpeläinen

Hankinta

Katja Knuutinen

Katja Knuutinen

Foodservice

Sirpa Rinne

Sirpa Rinne

Viestintä

Maija Tantere

Maija Tantere

Henkilöstö

Eljas Tuovinen

Eljas Tuovinen

Vähittäiskauppa

Nita Westrén-Doll

Nita Westrén-Doll

Liiketoiminnan kehittäminen

Lue lisää