Arla Suomessa

Arla Oy on suomalainen meijeriyhtiö, joka kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Kymmenen meijeriämme, yhteistyömeijerit mukaan lukien, sekä 530 maidontuottajaa sijaitsevat kaikkialla Suomessa Inkoosta Kolariin ja Pedersören kunnasta Tohmajärvelle.

Suurin meijerimme, tuotekehityksemme ja pääkonttorimme sijaitsevat Sipoossa. Meijereissämme maidosta valmistetaan erilaisia maitopohjaisia tuotteita aina maidosta ruoanvalmistustuotteisiin ja välipaloihin.

Meillä on kykyä, halua ja mahdollisuus kuunnella kuluttajaa, asiakasta ja tuottajaa. Kehitämme kattavaa tuotevalikoimaamme yhteistyössä suomalaisten kuluttajien kanssa. Kotimaisten tuotteidemme lisäksi tarjoamme myös Arla Foodsin kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä.

ARLA SUOMI LUKUINA 2018

Maidontuottajia: 530

Meijereitä: 10 (sisältää yhteistyömeijerit)

Työntekijöitä: 320

Markkinaosuus Suomessa: noin 20 %

Liikevaihto: 327 milj. €

Maidontuottajamme toimittivat meille 220 miljoonaa litraa maitoa.

Arlan laatupolitiikka

Toimimme Arla Foods -konsernin tavoitteiden ja toimintaperiaatteiden mukaisesti. Tuotteemme ja palvelumme täyttävät kuluttajien ja asiakkaiden odotukset ja vaatimukset tehokkaasti, kilpailukykyisesti ja kestävää kehitystä tukevalla tavalla. Lue tarkemmin toimintaperiaatteistamme tästä.

Maidontuotannon Laatuohjelma

Korkealaatuinen maitoraaka-aine on tuotteidemme perusta. Siksi on tärkeää, että kaikki maidontuottajamme ovat sitoutuneet laatutyöhön. Arla Suomi -yhteistyöryhmän linjaama Arla Suomi Laatuohjelma sisältää ne tavoitteet ja vaatimukset, jotka ovat välttämättömiä maitotiloille laadukkaan maidon tuottamiseksi. Maidontuotannon Laatuohjelmasta kerrotaan lisää täällä.

Arla Suomi johtoryhmä

Kai Gyllström

Kai Gyllström

Toimitusjohtaja

Minna Slotte

Minna Slotte

Myyntijohtaja, vähittäiskauppa

Katja Knuutinen

Katja Knuutinen

Myyntijohtaja, foodservice

Antti Airaksinen

Antti Airaksinen

Markkinointijohtaja

Nnenna Liljeroos

Nnenna Liljeroos

Markkinointijohtaja, juustokategoria

Peter Hjortshoej

Peter Hjortshoej

Talousjohtaja 

Patrik Ingman

Patrik Ingman

Toimitusketjun johtaja

Sami Kilpeläinen

Sami Kilpeläinen

Maidonhankintajohtaja

Maija Tantere

Maija Tantere

Henkilöstöjohtaja

Sirpa Rinne

Sirpa Rinne

Viestintäjohtaja

Lue lisää