Uudenvuodenlupaus: pysy lujana!

Uudenvuodenlupaus, teitkö sellaisen? Mietitkö seuraavaksi, miten pysyä siinä? Elämäntaparemontti, uuden elämän alku, terveys ja hyvinvointi – teemoja, jotka ovat varmasti monen suomalaisen huulilla näin alkuvuodesta.

Haastoimme 11 bloggaajaa ja some-vaikuttajaa antamaan itselleen merkityksellisen ja tärkeän uudenvuodenlupauksen ja pysymään siinä. Ja jotta uudenvuodenlupaus tulee varmasti lunastettua, jokainen heistä loi itselleen 12 viikon ohjelman. Kyseisen ohjelman avulla heidän on tarkoitus pysyä lupauksilleen uskollisina – ja ennen kaikkea sen on tarkoitus inspiroida myös teitä!

Vaikuttajiemme matkaa kohti asetettuja tavoitteita ja uudenvuodenlupausten toteutumista pääset seuraamaan täällä sekä heidän omissa some-kanavissaan. Ehkä heidän esimerkkiensä pohjalta innostut asettamaan myös itsellesi sopivan uudenvuodenlupauksen!

Arla Protein -tuotteet pitävät sinut kylläisenä ja ne auttavat sinua jaksamaan sekä fyysisissä että henkisissä suorituksissa. Pohjana on luonnollinen proteiini ja herkulliset maut tulevat luonnollisesti aidoista vihanneksista ja hedelmistä.

Tutustu vaikuttajien tarinoihin