Ruoanvalmistusjogurtit Arla Lempi

Arla Lempi -ruoanvalmistusjogurteissa on mistä valita. Löydät sarjasta Turkkilaisen, Kreikkalaisen, Islantilaisen ja Sipoolaisen rahkajogurtin. Rasvaprosentit Sipoolaisen 0,7 prosentista Turkkilaisen täyteläiseen 10 prosenttiin. Kaikki Sipoossa valmistettuja.

 

Arla Lempi Turkkilainen jogurtti 10 % 300 g on pehmeän täyteläinen jogurtti ruoanlaittoon ja suuhun sellaisenaan.

Arla Lempi Islantilainen jogurtti 3 % 300 g laktoositon on pirteän makuinen ja runsasproteiininen jogurtti ruoanlaittoon ja suuhun sellaisenaan. 

Arla Lempi Kreikkalainen jogurtti 6 % 300 g on miedosti hapan ja pehmeän täyteläinen jogurtti ruoanlaittoon ja suuhun sellaisenaan. Toimii loistavasti myös kevyenä kylmäkastikkeena yrteillä maustettuna. 

Arla Lempi Sipoolainen rahkajogurtti 0,7 % 300 g on monipuolinen rahkajogurtti aamiaspöytään, dippeihin tai salaatinkastikkeeksi grilliherkkuihin. Maistuu myös sellaisenaan.

 

Arla Lempi -hapanmaitotuotteista löydät:

• Kattavan valikoiman laadukkaita ruoanlaittotuotteita

• Helppokäyttöisiä uudelleensuljettavia pakkauksia

• Pakkauksen sisäpuolella yllätykseksi resepti-inspiraatiota

Lisäksi koko Arla Lempi -sarja on laktoositon ja valmistettu Sipoossa.

Arla Lempi -hapanmaitotuotteista kuten Lempi kermaviili, Lempi smetana, Lempi créme fraichet (maustamaton, valkosipuli & yrtit, sitruuna & tilli) ja Lempi maitorahkasta loihdit hetkessä hyvää. Entäpä joko olet kokeillut Arla Lempi Tsatsikia? Kurkkaa myös Arla Lempi ruokakermavalikoima.