Todellisille nautiskelijoille

Nauti sinäkin.

Anna itsellesi lupa antautua Ingmariini-nautinnolle. Jokainen Ingmariini-tuote on valmistettu huolella parhaista raaka-aineista, jotka takaavat sinulle nautinnon täyteisen makuelämyksen.

Ingmariini® Normaali­suolainen

Ihanan pehmeä sekä täysin säilöntä- ja lisäaineeton Ingmariini Normaalisuolainen on parhaimmillaan leivän päällä, mutta sopii myös paistamiseen ja leivontaan.

Ingmariini® Merisuola

Todellinen nautinto syntyy, kun tuoreesta kermasta kirnuttuun voihin kaadetaan hieman rapsiöljyä ja kokonaisuus viimeistellään merisuolalla. Ingmariini Merisuola sopii erinomaisesti leivän päälle ja vaikkapa kesäpöydän uusien perunoiden kera.

Ingmariini® Paahdettu

Ingmariini Paahdettu saa makunsa, kun perinteiseen Ingmariiniin lisätään ruskistettua voita. Paahdettu on täyteläinen elämys nautiskeltuna leivän päällä, mutta myös lisäaineetonta hyvää ruoanlaittoon ja leivontaan. Tämän ihanaisen nautinnon makua voi kuvailla paahteiseksi, karamellimaiseksi ja pähkinäiseksi.

INGMARIINI® LAKTOOSITON

Laktoosittomiin nautintoihin luotu Ingmariini Laktoositon on parhaimmillaan leivän päällä, mutta sopii erinomaisesti myös paistamiseen ja leivontaan.

Ingmariini® Vähärasvaisempi

Vähemmän rasvaisiin nautintoihin loihdittu Ingmariini Vähärasvaisempi kruunaa voileivät, mutta sopii myös leivontaan ja ruoanlaittoon. Ingmariini Vähärasvaisempi ei sisällä lainkaan säilöntäaineita tai muita lisäaineita.

Ingmariinin rasia on nyt entistä helpommin lajiteltava

Haluamme tehdä arjen ympäristöteoista sinulle mahdollisimman yksinkertaisia. Siksi pakkaamme Ingmariini-levitteet rasiaan, joka on nyt entistä helpommin lajiteltava.

Lue Lisää
Ingmariini Kaikki Ingmariini tuotteet