Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 5.6.2023
Tikka Masala

Tikka Masala

Tikka Masala on helppo ja mausteinen intialainen ruoka. Valmistus on nopea, joten Tikka Masala on täydellinen arkiruoka. Tutustu reseptiin ja kokeile!

Tiistai 6.6.2023
Porkkanakeitto

Porkkanakeitto

Herkullinen porkkanakeitto valmistuu paahdetuista porkkanoista ja täydentyy Arla Lempi ruokakermalla. Kokeile maukasta reseptiä!

Kukkafocaccia

Kukkafocaccia

Kukkafocaccia on upea ilmestys vaikkapa brunssipöydässä. Koristele kukkafocaccia luovasti yrteillä, syötävillä kukilla ja vihanneksilla. Kokeile reseptiä!

Keskiviikko 7.6.2023
Tortillavuoka

Tortillavuoka

Tortillavuoka on koko perheen arkiruoka. Tortillavuoka koostuu jauhelihakastikkeella täytetyistä tortilloista, jotka gratinoidaan uunissa. Kokeile!

Torstai 8.6.2023
Vesimelonisalaatti

Vesimelonisalaatti

Vesimelonisalaatti on raikas ja herkullinen kesälounas sellaisenaan ja erinomainen lisuke grilliruualle. Kokeile reseptiä!

Perjantai 9.6.2023
Lasagne

Lasagne

Lasagne on perinteinen italialainen herkku, josta on tullut suomalaistenkin suosikki. Täyteläinen lasagne kätkee sisälleen herkullista juustokastiketta!

Lauantai 10.6.2023
Kanahampurilaiset grillissä

Kanahampurilaiset grillissä

Valmista herkullisen mausteiset kanahampurilaiset grillissä! Nämä burgerit ovat takuuvarma hitti kuumana kesäpäivänä.

Rahkaraparperipiirakka

Jälkiruoka Rahkaraparperipiirakka

Rahkaraparperipiirakka on kesän klassikkoresepti, mutta oletko koskaan kokeillut maustaa sitä mesiangervolla? Yhdistä rahka ja raparperi ihanaan uuteen makuun!

Sunnuntai 11.6.2023
Sitruunainen pannulohi

Sitruunainen pannulohi

Sitruunainen pannulohi on herkullinen ruoka arkeen tai juhlaan. Ihanan sitruunaisen pannulohen kruunaa Lempi Crème fraîche Sitruuna & tilli. Tarjoile uusien perunoiden kanssa.

Helppo jäätelökakku

Jälkiruoka Helppo jäätelökakku

Tämä helppo jäätelökakku on kaunis ja marjaisa kesäjälkiruoka, joka piristää täydellisesti kuumana kesäpäivänä. Kokeile reseptiä!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!