Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Katso alta, mitä tämän viikon ruokalista pitää sisällään ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 15.4.2024
Kanakeitto

Kanakeitto

Kanakeitto on helppo ja maukas ruoka, joka maistuu koko perheelle. Tarjoile kanakeitto tuoreen leivän kanssa. Kokeile nopeaa reseptiä!

Persimon-leipä

Persimon-leipä

Persimon-leipä on maukas vaihtoehto banaanileivälle. Persimoneja on saatavilla ainoastaan sesonkikautena eli lokakuusta tammikuuhun. Tutustu reseptiin!

Tiistai 16.4.2024
Lihapullapasta

Lihapullapasta

Lihapullapasta on herkullinen arkiruoka mehukkailla lihapullilla ja maukkaalla tomaattikastikkeella. Lihapullapasta on helppo suosikki! Kokeile reseptiä!

Keskiviikko 17.4.2024
Parsa-avokadosalaatti

Parsa-avokadosalaatti

Parsa-avokadosalaatti on herkullinen ja ravitseva salaatti, joka saa lisää ruokaisuutta pekonista ja Apetina juustoista. Uppomuna vielä ja valmista tuli!

Torstai 18.4.2024
Bataattipihvit

Bataattipihvit

Bataattipihvit ovat maukas kasvisruoka, jonka voit tarjoilla raikkaan jogurttikastikkeen ja rapean vihersalaatin kanssa. Kokeile reseptiä!

Kasvisvuoka

Kasvisvuoka

Ruokaisa kasvisvuoka on herkullinen arkiruoka. Kasvisvuoka maistuu sellaisenaan kevyen salaatin kanssa, mutta myös liha- tai kalaruoan lisukkeena.

Perjantai 19.4.2024
Kana-quesadillat

Kana-quesadillat

Herkulliset kana-quesadillat kätkevät sisäänsä aivan vastustamattoman hyvän juustoisen täytteen. Tarjoile kesäjuhlissa tai illanistujaissa!

Lauantai 20.4.2024
Uunilohi ja uunikasvikset

Uunilohi ja uunikasvikset

Uunilohi maukkailla uunikasviksilla on mainio arkiruoka, joka valmistuu helposti. Tarjoile uunilohi ja kasvikset crème fraichen kanssa. Kokeile!

Pannukakkulauta

Jälkiruoka Pannukakkulauta

Herkullinen pannukakkulauta lumoaa brunssivieraat takuuvarmasti. Kokoa pannukakkulauta omista suosikki lisukkeistasi. Kokeile reseptiä!

Sunnuntai 21.4.2024
Parhaat uuniperunat

Parhaat uuniperunat

Uuniperunat ovat herkullisia maukkaiden täytteiden tai voinokareen kanssa tarjoiltuna. Laita uuni lämpenemään ja valmista uuniperunat vaikka lounaaksi!

Kevään cupcakes

Jälkiruoka Kevään cupcakes

Kevään cupcakes eli kuppikakut maistuvat pääsiäisenä, sekä miksei myös keväisenä iltapäivänä kahvin kaverina. Kokeile koristella näitä kuppikakkuja oman mielesi mukaan - vain mielikuvitus on rajana!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!