Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 18.10.2021
Kasviscurry

Kasviscurry

Kasviscurry on herkullinen arkiruoka, johon tulee kukkakaalia ja kikherneitä. Voin käyttö mausteisessa kasviscurryssä kohottaa makuja. Kokeile reseptiä!

Tiistai 19.10.2021
Kaalipata

Kaalipata

Herkullinen kaalipata maistuu viileällä ilmalla. Tarjoile kaalipata riisin kanssa. Kokeile maistuvaa reseptiä!

Keskiviikko 20.10.2021
Seiseljanka

Seiseljanka

Maukas seiseljanka maustetaan tillillä ja purjolla. Seiseljankan liemessä yhdistyvät paseerattu tomaatti ja kerma. Maista venäläistä klassikkoa!

Torstai 21.10.2021
Pasta Alfredo

Pasta Alfredo

Pasta Alfredo - pakko testata! Ravintoloitsija Alfredo di Lelion vaimolleen kehittämä herkullinen pastaresepti saa täyteläisyyttä hapatetusta kermasta.

Perjantai 22.10.2021
Kasvislasagne

Kasvislasagne

Kasvislasagne on maistuva ruoka ja siitä pitää koko perhe. Jos haluat lisätä kasvisruokien määrää taloudessasi, kasvislasagnesta voi aloittaa.

Lauantai 23.10.2021
Nachovuoka

Nachovuoka

Maukas nachovuoka tarjoillaan tässä reseptissä pikkelöidyn punasipulin kera. Nachovuoka on täyttävä, herkullinen ja nopea illallinen. Kokeile!

Muffinssit

Jälkiruoka Muffinssit

Nämä super herkulliset muffinssit valmistuvat käden käänteessä. Reseptiä tuunaamalla saat toinen toistaan herkullisempia variaatioita näistä muffinsseista.

Sunnuntai 24.10.2021
Kanapata

Kanapata

Kanapata Lempi Thai Chili jogurttikastikkeella on uusi arkipäivän lempiruoka! Tarjoile kanapata riisin ja kevyen salaatin kera. Kokeile reseptiä.

Kurpitsapiirakka

Jälkiruoka Kurpitsapiirakka

Kurpitsapiirakka on amerikkalainen syysjuhlien klassikko. Kurpitsapiirakka on maustettu maukkain maustein ja appelsiini sopii mainiosti makean kurpitsan kanssa.

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!