Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 20.9.2021
Metsäinen juurespaistos

Metsäinen juurespaistos

Juurespaistoksessa herkullisimmat juurekset ja metsäsienet yhdistyvät täyteläiseksi ateriaksi tai lisukkeeksi.

Tiistai 21.9.2021
Linssipata

Linssipata

Maukas linssipata on proteiinipitoinen kasvisruoka, jossa maistuu intialainen makumaailma. Tarjoile linssipata riisin kanssa. Kokeile reseptiä!

Keskiviikko 22.9.2021
Maailman parhaat lihapullat

Maailman parhaat lihapullat

Maailman parhaat lihapullat saavat herkullisen makunsa Arla Lempi Fraîche Mex kermasta. Tarjoile lihapullat maukkaan kastikkeen kanssa!

Kermainen perunamuusi

Kermainen perunamuusi

Perinteinen kermainen perunamuusi maistuu esimerkiksi lihapullien tai nakkikastikkeen kera. Aito kerma ja voi tuovat täyteläisyyttä perunamuusiin.

Torstai 23.9.2021
Metsäsienikeitto

Metsäsienikeitto

Täyteläinen metsäsienikeitto on ihana ruoka viileään syyspäivään. Voit valmistaa keiton tuoreista, kuivatuista tai säilötyistä sienistä. Kokeile reseptiä!

Perjantai 24.9.2021
Lohi-pinaattilasagne

Lohi-pinaattilasagne

Lohi-pinaattilasagne on oivallinen arkiruoka: se syntyy helposti ja nopeasti. Kaiken lisäksi mehukas lohi-pinaattilasagne vie kielen mennessään.

Lauantai 25.9.2021
Pollo Limonello

Pollo Limonello

Pollo Limonello on raikas arkiruoka, joka valmistuu kätevästi ja maistuu koko perheelle. Viimeistele Pollo Limonello parmesanilla ja basilikalla!

Omenapiirakka

Jälkiruoka Omenapiirakka

Omenapiirakka kuuluu syksyyn! Kuohkeassa omenapiirakassa yhdistyvät yksinkertaiset ja herkulliset maut. Kokeile reseptiä!

Sunnuntai 26.9.2021
Nyhtökaurastroganoff

Nyhtökaurastroganoff

Nyhtökaurastroganoff – kasvissyöjän herkkuruoka! Pehmeä kerma, maukkaat sienet ja kuiva valkoviini tuovat tähän nyhtökaurastroganoffiin täyteläisyyttä ja makua.

Banaanileipä

Jälkiruoka Banaanileipä

Herkullinen ja helppo banaanileipä ilman sokeria! Kypsät banaanit antavat makeutta ja kosteutta leipään. Tarjoile banaanileipä välipalana tai jälkiruokana.

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!