Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun.

Maanantai 21.8.2017
Kesäkeitto

Kesäkeitto

Kesäkeitto on helppo ja terveellinen ruoka. Reseptillämme perinteinen kesäkeitto valmistuu supernopeasti!

Tiistai 22.8.2017
Dukkah-paahdettuja broilerinkoipia ja sitruunajogurttia

Dukkah-paahdettuja broilerinkoipia ja sitruunajogurttia

Pähkinäisen dukkah-kuorrutteen alla piilevät pikamarinoidut broilerinkoivet, jotka tarjoillaan raikkaan sitruunajogurtin kera. Tässä erilainen tapa valmistaa tuttuja broilerinkoipia!

Keskiviikko 23.8.2017
Kermainen kasvispasta

Kermainen kasvispasta

Ihanan kermainen kasvispasta vie kielen mennessään. Nauti pasta tuoreen leivän kera!

Torstai 24.8.2017
Kinkkukiusaus

Kinkkukiusaus

Kinkkukiusaus on helppo ja maistuva perinteinen arkiruoka.

Perjantai 25.8.2017
Lohikeitto

Lohikeitto

Perinteinen lohikeitto on suomalaisten lempikeittoja, eikä syyttä. Herkullisen kermainen lohikeitto valmistuu näppärästi käyttämällä Arlan maustamatonta tuorejuustoa, joka tuo lohikeittoon pehmeämmän maun. Kokeile ja ihastu!

Lauantai 26.8.2017
Perinteiset kaalikääryleet

Perinteiset kaalikääryleet

Kaalikääryleiden teko on hieman pikkutarkkaa puuhaa, mutta vaivan arvoista. Tarjoile klassisten lisukkeiden, kuten puolukkasurvoksen ja perunamuusin kera.

Helppo puolukkajäädyke

Jälkiruoka Helppo puolukkajäädyke

Tämä puolukkajäädyke on uskomattoman herkullinen - ja helppo valmistaa! Reseptin on luonut Arla Keittiö reseptibattle 2012-kisaa varten Eveliina Torniosta.

Sunnuntai 27.8.2017
Castello® burger blue ja chili-tomaattichutney

Castello® burger blue ja chili-tomaattichutney

Castello Burger Blue ja chili-tomaattichutney on herkullisen tulinen hampurilainen! Castello Burger saa makua uudesta Castello Burger Blue -sinihomejuustosta, joka sopii erityisesti hampurilaisten ja lämpimien leipien väliin. Chili-tomaattichutney tuo hampurilaiseen oman raikkaan ja tulisen makunsa.

Suklaafondant

Jälkiruoka Suklaafondant

Suussa sulava suklaafondant on jokaisen suklaanystävän unelma. Suklaafondantin sisältä paljastuva sula suklaa vie kielen mennessään. Suklainen jälkiruoka sopii loistavasti hienoillekin illallisille ja kruunaa juhlamenun.