Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 10.5.2021
Kasvisgratiini

Kasvisgratiini

Kasvisgratiini kruunaa arjen ja syntyy vähällä vaivalla. Valitsemalla vihannekset sesongin mukaan saat gratiiniin helposti vaihtelua.

Kurkumalatte

Jälkiruoka Kurkumalatte

Keltainen kurkumalatte on nautinnollinen vaihtoehto perinteiselle caffé latelle. Kurkumalatesta saat boostia päivään, sillä kurkuma on superfoodia. Kokeile!

Tiistai 11.5.2021
Makaronilaatikko

Makaronilaatikko

Makaronilaatikko on lasten ja aikuisten kestosuosikki. Perinteinen makaronilaatikko on herkullinen arkiruoka, jota on helppo maustaa ja muunnella.

Keskiviikko 12.5.2021
Kasvis-kalakeitto

Kasvis-kalakeitto

Maukas kasvis-kalakeitto koostuu lohesta, wokvihanneksista ja soijapavuista. Kokeile nopeaa ja helppoa reseptiä!

Torstai 13.5.2021
Naudan ulkofilee

Naudan ulkofilee

Naudan ulkofilee valmistuu helposti grillissä. Tarjoile naudan ulkofilee Lempi Texas BBQ -jogurttikastikkeella. Kokeile reseptiä!

Grillattua banaania ja hunajajogurttia

Jälkiruoka Grillattua banaania ja hunajajogurttia

Grillattu banaani hunajajogurtin kera on ihana jälkiruoka tarjoiltavaksi aterian jälkeen. Halutessasi kokeile myös muilla makusi mukaisilla pähkinöillä.

Perjantai 14.5.2021
Tomaattipiirakka

Tomaattipiirakka

Maukas tomaattipiirakka tehdään rapeaan pohjaan, mutta voit käyttää myös kaupan valmiita piirakkapohjia. Kokeile maistuvaa reseptiä!

Lauantai 15.5.2021
Meksikolainen uunipasta

Meksikolainen uunipasta

Maukas meksikolainen uunipasta yhdistää Meksikon ja Italian makumaailmat kätevänä uuniruokana. Tarjoile uunipasta korianterin ja lisukkeiden kanssa.

Helppo suklaamousse

Jälkiruoka Helppo suklaamousse

Superyksinkertainen suklaamousse, jonka valmistaa hetkessä ennen kuin vieraat saapuvat. Täydellinen jälkiruoka, kun aikaa on vähän!

Sunnuntai 16.5.2021
Kasvisfajitat

Kasvisfajitat

Kasvisfajitat ovat helppo ja värikäs kasvisruoka. Nämä kasvisfajitat sisältävät maustettua raejuustoa ja maukkaita portobello-sieniä. Kokeile reseptiä!

Hollantilainen pannukakku

Jälkiruoka Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku on kuohkea herkku rapeilla reunoilla. Tarjoile hollantilainen pannukakku jogurtin, marjojen tai hillon kera.

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!