Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 3.8.2020
Kukkakaalikeitto

Kukkakaalikeitto

Tämä kukkakaalikeitto saa makunsa ihanista kukkakaaleista ja kuohkeutta vispikermasta. Hyödynnä loppukesän kukkakaalisesonki ja kokeile helppoa reseptiä!

Tiistai 4.8.2020
Spagettia ja jauhelikastiketta

Spagettia ja jauhelikastiketta

"Spagettia ja jauhelihakastiketta!" huutavat lapset. Mitä kauemmin annat jauhelihakastikkeen kiehua pannulla, sitä maukkaampaa siitä tulee.

Keskiviikko 5.8.2020
Papu-kinkkusalaatti

Papu-kinkkusalaatti

Papu-kinkkusalaatti on mainio ja ruokaisa lounassalaatti. Tutustu reseptiin!

Torstai 6.8.2020
Lihakeitto

Lihakeitto

Perinteinen lihakeitto maistuu parhaimmalta luomumaidon ja ruisleivän kera!

Perjantai 7.8.2020
Quesadillat paneer-juustolla

Quesadillat paneer-juustolla

Quesadillat ovat maukas lounas tai iltapala. Kokeile quesadillojen täytteenä paneer-juustoa ja chorizonmakkaraa. Tutustu reseptiin!

Vadelmasmoothie

Jälkiruoka Vadelmasmoothie

Raikas vadelmasmoothie on helppo ja nopea välipala, joka auttaa jaksamaan. Vadelmasmoothie toimii myös loistavasti jälkiruokana.

Lauantai 8.8.2020
Kuhapihvit

Kuhapihvit

Nämä herkulliset kuhapihvit saavat makua täyteläisestä créme fraîchesta ja sitruunamehusta. Kuvapihvit ovat mainio pääruoka perunasoseen tai riisin kera.

Kermainen perunamuusi

Jälkiruoka Kermainen perunamuusi

Perinteinen kermainen perunamuusi maistuu esimerkiksi lihapullien tai nakkikastikkeen kera. Aito kerma ja voi tuovat täyteläisyyttä perunamuusiin.

Sunnuntai 9.8.2020
Kaalilaatikko

Kaalilaatikko

Kaalilaatikko on todiste siitä, että herkullinen ruoka voi olla myös terveellistä. Perinteisen kaalilaatikon pehmeä maku syntyy pitkästä haudutuksesta.

Uunijäätelö

Jälkiruoka Uunijäätelö

Näyttävä uunijäätelö eli Baked Alaska on helppo valmistaa ja monen suosikki. Uunijäätelö on parhaimmillaan heti kun otat sen uunista. Tutustu reseptiin!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!