Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 19.4.2021
Porkkanapihvit

Porkkanapihvit

Porkkanapihvit on helppo ja terveellinen arkiruoka. Tarjoile porkkanapihvit perunamuusin ja rapean salaatin kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!

Kermainen perunamuusi

Kermainen perunamuusi

Perinteinen kermainen perunamuusi maistuu esimerkiksi lihapullien tai nakkikastikkeen kera. Aito kerma ja voi tuovat täyteläisyyttä perunamuusiin.

Tiistai 20.4.2021
Hot dogit

Hot dogit

Hot dogit ovat nopea ja herkullinen ruoka. Lisää täytteeksi suolakurkkua, tomaattia ja nakkeja. Kokeile helppoa reseptiä!

Keskiviikko 21.4.2021
Parsapiirakka

Parsapiirakka

Parsapiirakka on yksinkertaisuudessaan kaunis, ja sitä syödessä on mukava fiilistellä keväällä alkavaa sesonkia. Kokeile reseptiä!

Torstai 22.4.2021
Poke bowl

Poke bowl

Poke bowl on suosittu hawaijilainen riisikulho. Kokoa poke bowl riisistä, marinoidusta tonnikalasta ja kasviksista ja mausta sriracha-majoneesilla.

Perjantai 23.4.2021
Broilerikeitto

Broilerikeitto

Herkullinen broilerikeitto saa lisää maukkautta pekonista. Viimeistele broilerikeitto nokareella hapatettua kermaa. Kokeile reseptiä!

Lauantai 24.4.2021
Valkoinen pizza

Valkoinen pizza

Valkoinen pizza eli pizza bianca on yksinkertainen ja maukas pizza. Tomaattikastikkeen sijaan valkoinen pizza pohjustetaan juustoilla.

Sitruunamousse

Jälkiruoka Sitruunamousse

Tämä raikas sitruunamousse on todella helppo ja herkullinen jälkiruoka. Kokeile jo tänään!

Sunnuntai 25.4.2021
Uunilohi ja yrttikastike

Uunilohi ja yrttikastike

Uunilohi ja yrttikastike maistuu varmasti kaikille. Yrtit, viinin ja hapatetun kerman yhdistävä kastike on niin hyvä, että sitä tekee mieli syödä sellaisenaan.

Kääretorttu

Jälkiruoka Kääretorttu

Kääretorttu on perusleivonnainen, jota voi tuunata esimerkiksi käyttämällä täytteenä erilaisia maustettuja rahkoja tai vaikkapa mousseja!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!