Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Katso alta, mitä tämän viikon ruokalista pitää sisällään ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 4.12.2023
Kukkakaalicurry

Kukkakaalicurry

Kukkakaalicurry on täyteläinen kasvisruoka, joka maistuu myös lihansyöjille. Voit tarjoilla kukkakaalicurryn basmatiriisin kanssa. Kokeile helppoa reseptiä!

Tiistai 5.12.2023
Siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto

Siskonmakkarakeitto on perinteinen oiva arkiruoka, joka maistuu perheen pienimmillekin.

Ciabatta

Ciabatta

Italialainen ciabatta on saanut nimensä sen muodosta, joka muistuttaa tossua. Se on ihanan maukas, täysin luonnollinen, ja siihen sopii hyvin muutama pilkottu oliivi tai aurinkokuivattu tomaatti. Leivo itse italialaiset leivät ja täytä ne suosikkitäytteilläsi.

Keskiviikko 6.12.2023
Poronkäristys

Poronkäristys

Poronkäristys on suomalainen perinneruoka, joka on lähtöisin Lapista. Maistuu herkulliselta perunamuusin ja puolukkahillon kera!

Itsenäisyyspäivän juustokakku

Jälkiruoka Itsenäisyyspäivän juustokakku

Sinivalkoinen itsenäisyyspäivän juustokakku kruunaa juhlapöydän. Herkullisen kakun täytteessä maistuvat vaniljarahka ja tuoreet mustikat. Kokeile reseptiä!

Torstai 7.12.2023
Caesarsalaatti

Caesarsalaatti

Mikään ei voita klassista salaattia, joka sekä herkullinen että vaivaton valmistaa. Kokeile tätä herkullista salaattia, jossa on rapeita juustolastuja, krutonkeja ja perinteistä caesar-salaattikastiketta. Caesarsalaatin ainekset löytyvät lähes jokaisesta keittiöstä, ja ne saadaan kasaan hyvin helposti. Se on yksinkertainen ja ihanteellinen silloin, kun haluat tehdä vaikutuksen vieraisiin ihanalla alkuruoalla, lisukkeella tai kevyellä pääruoalla.

Perjantai 8.12.2023
Nachokuorrutettu kanavuoka

Nachokuorrutettu kanavuoka

Nachokuorrutettu kanavuoka on täydellinen suolainen herkku kaveriporukan illanistujaisiin tai leffaillan naposteltavaksi. Koristele nachovuoka lehtipersiljalla.

Lauantai 9.12.2023
Mozzarellapizza

Mozzarellapizza

Täydellinen mozzarellapizza syntyy muhkesta mozzarellasta, herkullisesta tomaattikastikkeesta ja kirsikkatomaateista. Lisää pizzaan vielä haluamiasi täytteitä.

Itse tehty suklaalevy

Jälkiruoka Itse tehty suklaalevy

Itse tehty suklaalevy on kaunis ja maistuva lahja. Lisäksi itse tehty suklaalevy on helppo valmistaa. Kokeile reseptiä!

Sunnuntai 10.12.2023
Kreikkalainen uunikala

Kreikkalainen uunikala

Maukas uunikala saa herkullisen lisäyksen kreikkalaisesta fetajuustosta.

Cappuccinokakku

Jälkiruoka Cappuccinokakku

Täyteläinen cappuccinokakku valmistuu vain kolmesta raaka-aineesta. Kruunaa ateria ja tarjoile kaunis cappuccinokakku jälkiruokana!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!