Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 22.2.2021
Selleripihvit

Selleripihvit

Selleripihvit on hyvä valinta kasvisruuaksi. Selleripihvit sopivat tarjottaviksi Crème fraîche -kastikkeen ja lisukkeiden kanssa.

Tiistai 23.2.2021
Helppo broileripata

Helppo broileripata

Broileripata on helppo ja maukas arkipäivän herkku, joka syntyy käden käänteessä.

Keskiviikko 24.2.2021
Pestopasta

Pestopasta

Pestopasta on pastaruokien klassikko! Nauti pestopasta sellaisenaan tai esimerkiksi grillatun kanan kera. Kokeile reseptiä!

Torstai 25.2.2021
Tomaattikeitto tuoreista tomaateista

Tomaattikeitto tuoreista tomaateista

Tomaattikeitto on oikea keittojen klassikko. Tämä tomaattikeitto on tehty tuoreista tomaateista ja maustettu juuri sopivasti. Kokeile reseptiä!

Perjantai 26.2.2021
Poke bowl

Poke bowl

Poke bowl on suosittu hawaijilainen riisikulho. Kokoa poke bowl riisistä, marinoidusta tonnikalasta ja kasviksista ja mausta sriracha-majoneesilla.

Lauantai 27.2.2021
Valkoinen pizza

Valkoinen pizza

Valkoinen pizza eli pizza bianca on yksinkertainen ja maukas pizza. Tomaattikastikkeen sijaan valkoinen pizza pohjustetaan juustoilla.

Pannacotta

Jälkiruoka Pannacotta

Italiasta peräisin oleva pannacotta on käden käänteessä syntyvä jälkiruoka. Reseptillä valmistat myös jogurttipannacottan korvaamalla osan kermasta jogurtilla.

Sunnuntai 28.2.2021
Paneer Tikka Masala

Paneer Tikka Masala

Paneer Tikka Masala tuo Intian makumaailman kotikeittiöön. Paneer-juusto yhdistyy maukkaaseen kastikkeeseen, joka tarjoillaan riisin kanssa. Kokeile!

Mangolassi

Jälkiruoka Mangolassi

Mangolassi on raikas jälkuruoka ja viilentävä välipala kesähelteillä. Mangosta ja mangorahkasta saat lassiin juuri sopivasti makua, väriä ja happamuutta.

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!