Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun. Viikon ruokalista huomioi myös sesongit ja antaa vinkkejä hyödyntäen tiettyyn vuodenaikaan saatavilla olevia raaka-aineita. Viikonlopun sekä vapaapäivien kokonaisuuksissa on usein lisättynä herkullinen jälkiruoka, joka kruunaa koko aterian. Tutustu viikon ruokalistaan ja valmista helposti maistuvat ruoat koko perheelle!

Maanantai 26.7.2021
Kanapata

Kanapata

Kanapata Lempi Thai Chili jogurttikastikkeella on uusi arkipäivän lempiruoka! Tarjoile kanapata riisin ja kevyen salaatin kera. Kokeile reseptiä.

Tiistai 27.7.2021
Hernepasta

Hernepasta

Hernepasta on maukas arkiruoka, joka sopii myös kasvissyöjälle. Valmista hernepasta tuoreista tai pakastetuista herneistä. Kokeile reseptiä!

Keskiviikko 28.7.2021
Savukala-perunasalaatti

Savukala-perunasalaatti

Mehevä savukala-perunasalaatti on ihana herkku juhlaan ja arkeen. Savukala-perunasalaatti annoksen kruunaa herkullinen kermaviilikastike.

Dalgona-pirtelö

Jälkiruoka Dalgona-pirtelö

Dalgona-pirtelö on herkullinen yhdistelmä pikakahvista valmistettu dalgona-kahvia, vaniljajäätelöä ja tummaa kaakaota. Kokeile reseptiä!

Torstai 29.7.2021
Grillipihvit

Grillipihvit

Grillipihvit sopivat mainiosti yhteen grillattujen hunajapäärynöiden kanssa. Kokeile grillipihvien seuraksi yksinkertaista sinihomejuustomaustevoita!

Perjantai 30.7.2021
Tortillavuoka

Tortillavuoka

Tortillavuoka on koko perheen arkiruoka. Tortillavuoka koostuu jauhelihakastikkeella täytetyistä tortilloista, jotka gratinoidaan uunissa. Kokeile!

Lauantai 31.7.2021
Kasvisvartaat

Kasvisvartaat

Kasvisvartaat kypsyvät nopeasti grillillä. Kokoa kasvisvartaat uusista perunoista, kesäkurpitsasta, paprikasta ja sipulista. Tarjoile raejuuston kanssa.

Raparperigalette

Jälkiruoka Raparperigalette

Raparperigalette on herkullinen piirakka, joka paistetaan ilman tiettyä muotoa. Tarjoile raparperigalette kermavaahdon kera. Kokeile reseptiä!

Sunnuntai 1.8.2021
Pizza bianco

Pizza bianco

Pizza bianco eli valkoinen pizza on herkullinen vaihtoehto perinteiselle pizzalle. Tässä reseptissä suolainen juusto yhdistyy makean päärynän kanssa.

Helppo jäätelökakku

Jälkiruoka Helppo jäätelökakku

Tämä helppo jäätelökakku on kaunis ja marjaisa kesäjälkiruoka, joka piristää täydellisesti kuumana kesäpäivänä. Kokeile reseptiä!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Hyvä vege on herkullista ja täyttävää

Kunnon kasvisruokaa

Kunnon kasvisruoka on herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!