Helpotusta arkeen

Viikon ruokalista

Viikon ruokalista tarjoaa helpotusta arkeen! Tältä sivulta löydät näppärät viikkoruokalistat, joista voit ammentaa inspiraatiota viikon aterioiden suunnitteluun.

Maanantai 15.4.2019
Pasta Alfredo

Pasta Alfredo

Pasta Alfredo - pakko testata! Ravintoloitsija Alfredo di Lelion vaimolleen kehittämä herkullinen pastaresepti saa täyteläisyyttä hapatetusta kermasta.

Tiistai 16.4.2019
Nakkikastike

Nakkikastike

Nakkikastike on arkiruokien aatelia! Maukas nakkikastike on helppo ja vaivaton valmistaa ja maistuu niin perheen pienimille kuin vanhemmillekin.

Keskiviikko 17.4.2019
Porkkanasosekeitto

Porkkanasosekeitto

Ylellinen porkkanasosekeitto syntyy lisäämällä keittoon valkoviiniä. Kuohukerma tuo porkkanasosekeittoon samettisuutta ja tuore oregano taas viimeistelee maun.

Torstai 18.4.2019
Tofupata

Tofupata

Täyteläinen tofupata saa makunsa Lempi curry & chili -ruokakermasta sekä kookosmaidosta. Rapeaksi paahdettu tofu kruunaa herkullisen aterian.

Perjantai 19.4.2019
Uunilohi

Uunilohi

Uunilohi on herkullinen ja klassinen kalaruoka, joka maistuu koko perheelle. Mehevä uunilohi valmis-tuu helposti ja nopeasti. Tutustu reseptiin!

Lakkarahka

Jälkiruoka Lakkarahka

Lakkarahka on maukas ja maistuva jälkiruoka.

Lauantai 20.4.2019
Parsarisotto

Parsarisotto

Parsarisotto on kevään sesonkiruoka. Hyödynnä kauden tuoreet parsat ja valmista täyteläisen herkullinen risotto. Tutustu reseptiin!

Kinderkakku

Jälkiruoka Kinderkakku

Kinderkakku on yksi pääsiäisen suosikkikakuista, mutta sopii tarjottavaksi myös muulloin. Tutustu helppoon Kinderkakku-reseptiin!

Sunnuntai 21.4.2019
Lampaanviulu

Lampaanviulu

Lampaanviulu kuuluu perinteisesti pääsiäispöytään. Tarjoile lampaanviulu esim. purjomuhennoksen ja perunapaistoksen kanssa. Tutustu reseptiin!

Uunijäätelö

Jälkiruoka Uunijäätelö

Näyttävä uunijäätelö eli Baked Alaska on helppo valmistaa ja monen suosikki. Uunijäätelö on parhaimmillaan heti kun otat sen uunista. Tutustu reseptiin!

maistuva arki

Paras arkiruoka on herkullista, mutta helppoa tehdä. Katso arjen parhaat reseptit!

Helpot arkireseptit
Vege maistuu kaikille!

Herkulliset kasvisreseptit

Kasvisruoka on parhaimmillaan herkullista ja täyttävää - tutustu suosituimpiin kasvisresepteihimme!

Katso reseptit!
Niin helppoa, niin hyvää!

3 raaka-aineen persikka­rahka­piirakka

Katso resepti!