Proteiinipitoinen kaurapaistos
40 minuuttia
•
PProteiinipitoinen kaurapaistos on herkullinen jälkiruokavaihtoehto vaikka joka päivä!
Tee näin:
Proteiinipitoinen kaurapaistos
Proteiinipitoinen kaurapaistos Q&A
Lue lisää useimmiten kysyttyjä kysymyksiä alta.
Onko välttämätöntä lämmittää paistettuja kaurahiutaleita vai voiko jäähtyneet syödä suoraan jääkaapista?
Jäähtyneet paistetut kaurahiutaleet maistuvat herkullisilta sekä lämpiminä että kylminä, mikä tekee niistä ihanteellisen ruoan jokaiseen makuun. Jos pidät niistä lämpiminä, lämmitä tähteet mikroaaltouunissa lyhyissä jaksoissa kunnes ne ovat sopivan lämpöisiä. Lisäämällä hieman maitoa lämmityksen yhteydessä saat lisää kermaisuutta. Jos kiirehdit tai pidät viileästä välipalasta, nauti se kylmänä suoraan jääkaapista. Tämän reseptin helppous ja joustavuus tekevät paistetuista kaurahiutaleista munilla täydellisen aamiaisen kiireisiin aamuihin tai kun tarvitset nopean välipalan päivääsi.
Mikä on paras tapa säilyttää tähteitä?
Tuoreenmakuisina säilyvien paistettujen kaurahiutaleiden kannalta on tärkeää, että annat ruoan jäähtyä ennen säilyttämistä. Peitä astia kannella tai laita se ilmatiiviiseen astiaan jääkaappiin enintään viideksi päiväksi. Pidempiaikaiseen säilytykseen harkitse pakastamista. Leikkaa annoksiin ja käytä pakastimeen sopivia astioita tai pusseja; ne säilyvät hyvinä jopa kolme kuukautta.
Voiko pinnalle käyttää mitä tahansa jogurttia?
Reseptimme suosittelee kreikkalaista jogurttia proteiinipitoisena lisänä paistettuihin kaurahiutaleisiin munilla. Sen paksu ja kermainen koostumus myös estää sen imeytymisen ruokaan, varmistaen ettei se muutu liian vetiseksi. Skyr, islantilaistyylinen maitotuote, joka tunnetaan paksusta koostumuksestaan ja kirpeästä maustaan, on myös hyvä vaihtoehto. Muista, että ainesosien muutokset voivat vaikuttaa reseptin ravintoarvoihin, mukaan lukien sen proteiinipitoisuuteen.
Ainekset
Proteiinipitoinen kaurapaistos
Päärynää, karkeasti kuutioituna
|
2 |
---|---|
Kaurahiutaleita
|
125 g |
Saksanpähkinöitä, karkeasti hienonnettuna
|
40 g |
Kookoshiutaleita
|
25 g |
Taateleita, pieninä paloina
|
50 g |
Sokeri
|
2 rkl |
Kardemummaa siemenet
|
¼ tl |
Suola
|
1 ripaus |
2 dl | |
Vaniljasokeria
|
1 tl |
Tarjoiluun
2 dl |