Chili chicken hodari

Chili chicken hodari

Tulinen ja mehukas hot dog on trendiherkku. Yksinkertainen makujen yhdistelmä on hodarin salaisuus. Bileruoaksi tai illallispöytään, sinä päätät, mikä on tämän vuoden meininki.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Chili chicken hodari

Tulinen ja mehukas hot dog on trendiherkku. Yksinkertainen makujen yhdistelmä on hodarin salaisuus. Bileruoaksi tai illallispöytään, sinä päätät, mikä on tämän vuoden meininki.

Annoslukumäärä

Marinadi

Täyte

  • 1 prk Arla Lempi Kermaviiliä 15%
  • 6 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • sileälehtistä persiljaa
  • paahdettua sipulia
  • pippurisekoitusta myllystä
  • ½ limetin mehua
  • chilimausteseosta

Sämpylä

  • 4 hotdog sämpylää

Ohjeet

Mausta kermaviili, tarkista kermaviilin maku ja laita koivet marinoitumaan kermaviiliin edellisenä iltana. Lämmitä uuni 150 asteeseen. Nostele koivet marinadista ja pyyhkäise enimmät marinadit pois talouspaperilla ja ripota päälle hiukan suolaa. Laita koivet uunivuokaan ja paista 2 tuntia. Jos pinta alkaa tummua liikaa, laita päälle folio. Nosta kanat uunista jäähtymään. Pilko tomaatit ensin neljään osaan ja poista lohkoista sisukset pienen veitsen avulla. Pilko tomaatista pienen pieniä kuutioita. Kuutioi punasipuli. Silppua puolet lehtipersiljasta. Sekoita tomaatit, sipuli, persilja ja mausteet kulhossa kermaviilin kanssa. Tarkista maku. Irrota koivista syötävät osat ja revi ne suikaleiksi. Suolaa broilerit makusi mukaan kulhossa. Irrota persiljasta loput lehdet. Paahda tai lämmitä sämpylät nopeasti uunissa. Täytä ensin tomaattitäytteellä, kokoa päälle reilusti broileria, viimeistele persiljalla ja paahdetulla sipulilla.

Vinkit

Täytteestä riittää 8 pieneen hotdogiin.

Suositellut tuotteet