Chili chiken hodari

Chili chiken hodari

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Tulinen ja mehukas chili chiken hodari on trendiherkku. Revitty kana ja makujen yksinkertainen yhdistelmä ovat tämän hodarin salaisuus.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Marinadi

Täyte

  • 1 prk Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • 6 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • sileälehtistä persiljaa
  • paahdettua sipulia
  • pippurisekoitusta myllystä
  • ½ limetin mehua
  • chilimausteseosta

Sämpylä

  • 4 hotdog sämpylää

Tee näin:

Tee näin:

Mausta kermaviili, tarkista kermaviilin maku ja laita koivet marinoitumaan kermaviiliin edellisenä iltana. Lämmitä uuni 150 asteeseen. Nostele koivet marinadista ja pyyhkäise enimmät marinadit pois talouspaperilla ja ripota päälle hiukan suolaa. Laita koivet uunivuokaan ja paista 2 tuntia. Jos pinta alkaa tummua liikaa, laita päälle folio. Nosta kanat uunista jäähtymään. Pilko tomaatit ensin neljään osaan ja poista lohkoista sisukset pienen veitsen avulla. Pilko tomaatista pienen pieniä kuutioita. Kuutioi punasipuli. Silppua puolet lehtipersiljasta. Sekoita tomaatit, sipuli, persilja ja mausteet kulhossa kermaviilin kanssa. Tarkista maku. Irrota koivista syötävät osat ja revi ne suikaleiksi. Suolaa broilerit makusi mukaan kulhossa. Irrota persiljasta loput lehdet. Paahda tai lämmitä sämpylät nopeasti uunissa. Täytä ensin tomaattitäytteellä, kokoa päälle reilusti broileria, viimeistele persiljalla ja paahdetulla sipulilla.

Vinkki

Täytteestä riittää 8 pieneen hotdogiin.