Lehdistötiedote

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen uusi pääyhteistyökumppani on Arla Pro

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuiden uusi pääyhteistyökumppani Arla Pro arvostaa ravintola-alan suomenmestaruuskilpailuiden alalle tuomaa nostetta ja vilkasta keskustelua.

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut keräävät alan kovimpia tekijöitä kamppailemaan suomenmestaruuksista sekä järjestämään vuosi vuodelta parempia kilpailuja. Pääyhteistyökumppanit Wihuri Metro-tukku, Viking Line, Metos ja Messukeskus ovat nyt saaneet joukkoonsa tunnetun foodservice-alan toimijan Arla Pron.

”Meille Arla Prolla on ilo ja kunnia aloittaa Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen pääyhteistyökumppanina. On hienoa päästä mukaan edistämään suomalaista ruoka- ja ravintolakulttuuria yhdessä. Arvostamme molemmissa kilpailuissa nähtävää kunnianhimoa, luovuutta ja yksityiskohtien huomiointia”, kertoo Arla Oy:n markkinointipäällikkö (Foodservice) Kaisa Kivistö.

Arla Prolle kumppanuus on tärkeä, koska Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut tuovat ympäri vuoden esille ravintola-alalle merkittäviä asioita.

”Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija ovat arvostettuja kilpailuja ja verkostoitumistapahtumia. Ne pitävät yllä keskustelua alan osaamisesta koko vuoden. Alan ammattilaisille nämä kilpailut ovat merkkipaaluja ja ponnahduslautoja eteenpäin uralla”, sanoo Kivistö.

Muut pääyhteistyökumppanit toivottavat Arla Pron lämpimästi tervetulleeksi Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen taustajoukkoihin.

”Arla on varmasti kumppani, jonka kanssa pääsemme tekemään vaikuttavaa yhteistyötä Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailuissa. Olemme erittäin iloisia, että saamme yhdessä kehittää alan ykköstapahtumaa eteenpäin sekä tapahtumabrändien että konseptien osalta”, kertoo myös kilpailun pääjärjestäjänä toimivan Wihuri Metro-tukun valikoima- ja markkinointijohtaja Emilia Santavuori.

Lisätietoja:


Kaisa Kivistö, markkinointipäällikkö, Foodservice, Arla Oy
Puh. 050 330 7467
kaisa.kivisto@arlafoods.com

Emilia Santavuori, valikoima- ja markkinointijohtaja, Wihuri Metro-tukku
Puh. 044 284 2855
emilia.santavuori@wihuri.fi

Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut ovat ravintola-alan ammattilaisten suomenmestaruuskilpailut. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä alan arvostusta ja vetovoimaisuutta sekä kehittää suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria.

Wihuri Metro-tukku toimii pääjärjestäjänä kilpailuissa yhteistyössä Vuoden Kokki Akatemian ja Vuoden Tarjoilija verkoston, sekä laajan yhteistyökumppanien verkoston kanssa. Pääyhteistyökumppaneita ovat Helsingin Messukeskus, Metos, Arla Pro ja Viking Line.


Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Yrityksessämme työskentelee 400 henkeä. Liikevaihtomme oli 345 miljoonaa euroa vuonna 2022. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja 380 suomalaista maitotilaa. Arla Oy kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Yhdessä luomme kestävää tulevaisuutta, jossa planeettamme ja ihmiset voivat hyvin. Arla Pro on foodservice-liiketoimintamme, jonka ytimessä on todellinen kumppanuus asiakkaiden kanssa. www.arlapro.fi


Wihuri Metro-tukku on ravintolayrittäjän työpari. Ravintola-alan tarpeisiin erikoistuneena tukkukauppana tavoitteenamme on suomalaisen ravintola-alan kukoistus, jota olemme edistäneet jo 120 vuotta. Olemme perheyritys ja läsnä asiakkaidemme arjessa, jotta he menestyisivät. Koska intohimonamme on ruoka, tarjoamme parhaita raaka-aineita ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme sekä palvelujamme asiakaslähtöisesti. 21 000 asiakastamme palvelee yli 300 asiantuntijaa ympäri Suomea. Vastaamme ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan uudistamalla pikatukkumme, tuotevalikoiman sekä ostokokemuksen aina digitaalisia kanavia myöten. Uudistunut tuotevalikoimamme on intohimoisesti ruokaan suhtautuvien ammattilaisten ammattilaisille valitsema. Ravintolayrittäjän työparina haluamme palvella entistä kokonaisvaltaisemmin ja erityisellä ylpeydellä avaamme Helsingin Konepajalle lippulaivatukkumme loppuvuodesta 2023.

Metro-tukku on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konserni työllistää noin 5 500 oman alansa ammattilaista 30 maassa.

Arla Oy on maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen ja tuomme uusia mahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämiseen ja kestävien valintojen tekemiseen. Yrityksessämme työskentelee 400 henkeä. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 345 miljoonaa euroa. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja 380 suomalaista maitotilaa. Yrityksemme kuuluu pohjoiseurooppalaiseen Arla Foods -konserniin. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja