Lehdistötiedote

Eljas Tuovisesta tulee Arlan myyntijohtaja vuoden 2024 alussa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Oy on nimittänyt Eljas Tuovisen vähittäiskaupasta vastaavaksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.1.2024 alkaen.

Tuovisella on vankkaa kokemusta päivittäistavara-alalta ja myynnin strategisesta johtamisesta. Hän siirtyy Arlalle tehtävästä, jossa hän on vastannut Suomessa ja kansainvälisesti toimivan yrityksen ympäristöpalvelujen kaupallisesta strategiasta ja kasvutavoitteista. Arlan myyntipäällikkönä ja avainasiakasvastaavana Tuovinen on työskennellyt vuosina 2015–2019. Tätä ennen hän on ollut myynnin vastuutehtävissä merkittävissä suomalaisissa ja kansainvälisissä elintarvikealan yrityksissä.

”Eljas ottaa vastuulleen yrityksemme myynnin strategisen johtamisen ja kehittämisen painottaen Future26-strategiamme mukaisesti Arla-brändin vahvistamista ja kestävää kehitystä. Eljaksen positiivisuus ja määrätietoisuus sopivat erinomaisesti yrityksemme kulttuuriin. Hän on myös mitä parhain henkilö jatkamaan hyvää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa sekä luotsaamaan osaavaa tiimiään asiakastyössä”, toteaa toimitusjohtaja Pia Jormanainen.

”Olen innoissani paluusta Arlalle ja odotan kovasti, että pääsen tapaamaan sekä kollegat että asiakkaat. Arla tarjoaa laadukkaita tuotteita sekä innovaatioita ennen kaikkea Suomesta mutta myös muista maista. Haluamme jatkossakin tuottaa asiakkaillemme aidosti arvoa ja olla kategorioiden kehitystä tukeva kumppani”, toteaa Eljas Tuovinen.

Lisätiedot

Pia Jormanainen, toimitusjohtaja, Arla Oy
pia.jormanainen@arlafoods.com

Arla Oy on maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen ja tuomme uusia mahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämiseen ja kestävien valintojen tekemiseen. Yrityksessämme työskentelee 400 henkeä. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 345 miljoonaa euroa. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja 380 suomalaista maitotilaa. Yrityksemme kuuluu pohjoiseurooppalaiseen Arla Foods -konserniin. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos