Lehdistötiedote

Takaisinveto: Arla Little Baby Organic 1, 500 ml (UHT)

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Poistamme myynnistä erän Arla Little Baby Organic 1, 500 ml (UHT) äidinmaidonkorvikkeita. Tuotteiden parasta ennen -päiväys on 29.10.2022. Takaisinvedon kohteena olevia tuotteita ei tule käyttää. Muita Arla Little Baby Organic -pakkauseriä ja -tuotekokoja voi käyttää normaalisti.

Valmistaja: Arla Foods Ab

Valmistusmaa: Tanska

EAN: 5760466994910

Takaisinvedon syy: Osassa kyseisen tuotantoerän tuotteissa on havaittu pakkausvirhe, joka saattaa aiheuttaa tuotteen pilaantumisen. Virheellinen tuote voi olla saostunut, haista tai maistua pahalle.

Kuluttajia pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet hyvitystä varten ensisijaisesti siihen myymälään, mistä ne on ostettu. Kuluttajat voivat myös ottaa yhteyttä Arlaan verkkosivujen palautelomakkeen kautta: https://www.arla.fi/yritys/yhteystiedot/kuluttajapalvelu/.


Olemme tiedottaneet takaisinvedosta asiakkaitamme, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä.

Tuotteidemme korkea laatu ja turvallisuus ovat meille Arlalla ensiarvoisen tärkeitä. Olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta sekä takaisinvedosta aiheutuvasta vaivasta.

Arla Oy

Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme kuluttajille luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Meillä työskentelee 390 henkeä ja liikevaihtomme oli 323 miljoonaa euroa vuonna 2020. Yrityksemme kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali meijeri vuoteen 2050 mennessä. Me Suomessa aiomme saavuttaa tavoitteen etuajassa. Arla Suomi -yhteistyöryhmään kuuluu 9 yhteistyömeijeriä ja 440 maidontuottajaa eri puolilla Suomea. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja