Lehdistötiedote

Arlan herkullinen syysuutuuksien valikoima on nyt ruokakaupoissa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Olemme syksyyn tuoneet Arla GOT GUTS? -tuotesarjaan pehmeitä raikkaita bifidorahkoja, joista löytyy kaksi laktoositonta makua, vadelma ja vanilja. Jouluisiin hetkiin on tullut uusi Arla Puuromaitojuoma sekä viime vuoden kausisuosikit Arla Ihana Piparkakku -rahka, Arla Hurmaavaa Juhlajuusto sekä tyylikäs ja herkullinen juustolahjapakkaus täynnä parhaimpia Castello®-juustoja. Tutustu alta kaikkiin syysuutuuksiimme!

Arla GOT GUTS? Rahka Vadelma laktoositon 150 g
Arla GOT GUTS? Rahka Vanilja laktoositon 150 g
Pehmeä ja luonnollisen raikas bakteerilisätty rahka. Sisältää 50 miljardia tutkittua Bifidobacterium lactis B420™ bifidobakteeria, runsaasti proteiinia ja kalsiumia, joka tukee ruoansulatuksen normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.


Arla Cappucino Rahka laktoositon 200 g

Kukapa ei rakastaisi kahvia! Uusi tähtimakuvariantti suosittuun Arlan leivonta- ja herkuttelurahkojen sarjaan.


Arla Lempi Créme Fraîche 15 % laktoositon 200 g
Arjen ruoanlaittoon sopiva Arla Lempi Créme Fraiche 15 % on laktoositon ranskankerma, joka kruunaa lempiruokasi. Sopii erinomaisesti mm. patoihin, kastikkeisiin ja keittojen viimeistelyyn. Valmistettu Sipoossa suomalaisesta maidosta.


Arla® Puuromaitojuoma (UHT) 1 l

Erityisen toimiva herkästi pohjaan palavan riisipuuron keittämisessä taikka pitkään kypsyvien uunipuurojen valmistamisessa.

Arla Keso® Raejuusto Ananas Passion 200 g
Arla KESO ananas passion on herkullinen yhdistelmä pehmeää raejuustoa ja raikasta hedelmäistä makua. Kokeile aamupuuron päällä, hedelmien kanssa tai nauti sellaisenaan täyttävänä välipalana.

Arla Tolkuttomat Juustot Melkoinen Mozzarella-Emmental Raaste 150 g
Monipuolinen juustoraaste jossa yhdistyvät ihanasti mozzarellan täyteläisyys ja emmentalin aromikkuus. Toimii parhaiten lasagnessa tai muissa uuniruoissa! Vähälaktoosinen.

Castello® Chili & Inkivääri Tuorejuusto 125 g
Tässä ainutlaatuisessa tuorejuustossa yhdistyvät tulinen chili ja raikas inkivääri luoden jännittävän makuelämyksen. Maku on saanut inspiraationsa Thaimaasta ja on erittäin mausteinen, kevyesti makea ja herkullisen sileä.


Lisäksi tutut kausituotteemme nousevat jälleen syksyn ja joulun valikoimiin. Ne ovat Arla Luomu Yhden tilan Emmental mustaleima 280 g, Starbucks® White Chocolate Mocha kahvijuoma 220 g / 220 ml, Arla Hurmaava Juhlajuusto 900 g, Arla Ihana Piparkakku rahka laktoositon 200 g ja Castello® juustolahjapakkaus 625 g.


Yksityiskohtaiset tuotetiedot ovat täällä. Kaikkien uutuuksien kuvat ovat saatavilla kuvapankistamme ilman tunnuksia sivun arla.fi alareunasta. Lisätietoa halutessasi otathan meihin yhteyttä!

Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Kuluttajille tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Yrityksessämme työskentelee 390 henkeä. Liikevaihtomme oli 316 miljoonaa euroa vuonna 2021. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja yli 400 suomalaista maitotilaa. Arla Oy kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Yhdessä luomme kestävää tulevaisuutta, jossa planeettamme ja ihmiset voivat hyvin. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja