Lehdistötiedote

Arla ilahduttaa jouluna vähävaraisten perheiden lapsia Sipoossa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arlan tämänvuotisessa hyvän mielen joulutempauksessa kerättiin vähävaraisten perheiden lapsille joululahjoja. Keräys toteutettiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Sipoon yhdistyksen kanssa osana Lahja lapselle -keräystä. Lisäksi Arla antoi MLL Sipoon yhdistykselle perinteisen rahallisen joululahjoituksensa.

”Tänä jouluna avun tarve Sipoossa on suurempi kuin koskaan, mikä johtuu yleisestä taloudellisen tilanteen kiristymisestä ja siitä, että Sipooseen on tullut Ukrainasta lapsia. Haluamme yhdessä henkilöstömme kanssa tuoda vaikeassa asemassa oleville jouluna hyvää mieltä ja iloisen hetken”, kertoo vastuullisuuspäällikkö Pauliina Karvala Arlalta.

Joululahjakeräys tuo hyvää mieltä myös Arlan henkilöstölle, joka lähti siihen innokkaasti mukaan.

”Ripustimme joulukuuseemme pakettikortteja, joissa oli lahjaideoita eri ikäisille lapsille. Kuusesta saattoi hakea kortin ja ostaa siinä ehdotetun lahjan. Vauvoille, pikkulapsille ja teineille kertyi yhteensä 48 henkilöstömme hankkimaa joulupakettia. Myös Arlan rahalahjoitus ohjautuu MLL Sipoon yhdistyksen kautta paikalliseen toimintaan Sipoon lasten, lapsiperheiden ja nuorten hyväksi”, Karvala kertoo.

MLL Sipoon yhdistys valikoitui Arlan joulutempauksen kohteeksi, koska Arla Luonto+ -jogurttibrändi on tänä vuonna tehnyt MLL:n kanssa hyväntekeväisyysyhteistyötä lasten kaveritaitojen kehittämiseksi ja Arla Suomen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Sipoossa. Arla jatkaa Sipoon Söderkullassa sipoolaisen Hjalmar Ingmanin vuonna 1929 aloittamaa meijeriperinnettä.

Hyvää joulua!

Lisätiedot:

Pauliina Karvala, vastuullisuuspäällikkö, Arla Oy
pauliina.karvala@arlafoods.com
+358 40 837 2678

Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Kuluttajille tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Yrityksessämme työskentelee 390 henkeä. Liikevaihtomme oli 316 miljoonaa euroa vuonna 2021. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja yli 400 suomalaista maitotilaa. Arla Oy kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Yhdessä luomme kestävää tulevaisuutta, jossa planeettamme ja ihmiset voivat hyvin.www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja