Uutiset

Tervetuloa mukaan: Twitterissä keskustellaan ruoantuotannon merkityksestä huoltovarmuudelle 4.10. klo 14–15

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Epävarmassa maailmantilanteessa kotimaisen ruoantuotannon merkitys on noussut entistä keskeisempään asemaan. Miten takaamme, että lautasille riittää ruokaa ja laseihin juotavaa ruokakriisin velloessa maailmalla?

Arla järjestää aiheesta chatin Twitterissä 4. lokakuuta kello 14–15. Tarkoituksena on keskustella ruoan- ja maidontuotannon roolista huoltovarmuudelle. Kaikki ovat tervetulleita keskustelemaan! Löydät chatin Twitteristä aihetunnisteella #ruoanturvaajat.

Twitter-chatin kysymykset

Keskustelu kumpuaa viiden peruskysymyksen ympäriltä:

  1. Oletko huolissasi kotimaisen ruoan riittävyydestä tulevana vuonna ja miksi näin?
  2. Miksi ruoantuotannon omavaraisuus on tärkeää?
  3. Kuinka tärkeää sinulle on saada syödäksesi kotimaisia maitotuotteita ja miksi?
  4. Mitä pitäisi tehdä, jotta suomalaisen maidontuotannon edellytykset paranisivat? Mitä sinä voisit tehdä?
  5. Kerro hauskin maitomuistosi!

Osallistuminen ja seuraaminen on helppoa

Arla aloittaa keskustelun 4.10. kello 14 tililtä @ArlaSuomi tunnisteella #ruoanturvaajat. Tunnin aikana Arla twiittaa peruskysymykset yksi kerrallaan, ja kysymyksiin on tarkoitus vastata sitä mukaa, kun ne tulevat näkyviin.

Vastaa twiittaamalla omalta tililtäsi, ja muista käyttää aihetunnistetta #ruoanturvaajat. Lähetä vain yksi vastaus kerrallaan. Halutessasi voit suunnitella vastaukset valmiiksi jo etukäteen. Lisää vastauksen alkuun V-kirjain ja kysymyksen numero, esimerkiksi V4: oma vastauksesi. #ruoanturvaajat

Kysymykset ja vastaukset toimivat keskustelun pohjana, mutta laajempi tieto, ajatukset ja näkemykset ovat erittäin tervetulleita!

Voit vapaasti kommentoida muiden keskustelijoiden avauksia. Muista tällöinkin käyttää chatin yhteistä aihetunnistetta. Seuraaminen onnistuu niin ikään hakemalla Twitteristä #ruoanturvaajat.

Tervetuloa!

#ruoanturvaajat

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja