Lehdistötiedote

Uusi Ingmariini Paahdettu tuo ruskistettu voi -trendin helposti kaikkien ulottuville

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Herkullista ruskistettua voita saa nyt suoraan kaupan hyllyiltä, kun Arla tuo markkinoille Ingmariini Paahdettu -levitteen. Ingmariini Paahdettu on parhaimmillaan tuoreen leivän kaverina.

Ingmariini Paahdettu on täyteläinen elämys nautiskeltuna leivän päällä, mutta se tuo uusia ulottuvuuksia myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Paahdettu, karamellimainen maku syntyy, kun perinteiseen Ingmariiniin lisätään ruskistettua voita.

Ruskistettu, paahdettu voi on noussut isoksi trendiksi ruokamaailmassa. Huippuravintoloiden listoilla näkyy yhä useammin ruoka-annoksia, joissa on käytetty ruskistettua voita ja leivän päälle tarjotaan ruskistettua voita pehmeäksi vaahdotettuna.

– Ruskistettua voita käytetään paljon ammattikeittiöissä. Sillä pystyy kruunaamaan melkeinpä ruoan kuin ruoan. Valmistus vaatii kuitenkin tarkkuutta, sillä voin paahtaminen juuri sopivaksi on taitolaji. Kotikokki pääsee helpoiten ruskistetun voin makuun Ingmariini Paahdetun kanssa, vinkkaa Henri Alén.

Valmis tuote helppoon herkutteluun

Uusi Ingmariini Paahdettu toimii arkikäytössä tavallisen voin tai levitteen rinnalla.

– Ajatuksenamme on tuoda ravintoloissa suosiossa oleva ruskistettu voi jokaisen ulottuville ilman turhia kikkailuja. Kun haluaa helposti hieman parempaa vaikkapa kiireettömään viikonloppuaamuun, kannattaa sipaista leivän päälle Ingmariini Paahdettua, kertoo Nnenna Liljeroos Arlalta.

Tuotetiedot:

Ingmariini Paahdettu 300 g

Hinta vaihtelee myymälöittäin, n. 2,19–3,69 €

Tuote löytyy hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista 22.8. alkaen.


Lisätiedot:

Nnenna Liljeroos

Markkinointijohtaja

puh. 0505613876


Sirpa Rinne

Viestintäjohtaja

puh. 0400 685 975


Kuvapyynnöt:

Laura Ainamo

Markkinointiassistentti

puh. 0505617656

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. Yhteensä 550 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos