Lehdistötiedote

Minna Slotte Arlan myyntijohtajaksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

ETM Minna Slotte on nimitetty Arla Oy:n myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 18. elokuuta alkaen. Hänen vastuullaan on sekä vähittäiskaupan että Foodservicen myynnin johtaminen ja kehittäminen.

Minnalla on monipuolinen kokemus sekä elintarviketeollisuuden että vähittäiskaupan puolelta. Minna palaa takaisin Arlalle vajaan seitsemän vuoden jälkeen. Hän siirtyy Arlalle SOK:lta, jossa hän työskenteli viimeksi ryhmäpäällikkönä vastuullaan tuoretuotteet ja panimojuomat.

- Olemme iloisia, että saamme Minnan Arla-tiimiin. Minna vahvistaa johtoryhmäämme Suomessa omalla vahvalla osaamisellaan ja kokemuksellaan. Pidän myös tärkeänä, että johtoryhmämme on mahdollisimman monipuolinen, niin taustansa kuin kokemuksensa puolesta, sanoo Arla Oy:n toimitusjohtaja Reijo Kiskola.

- Suomessa meijeriteollisuudella on pitkät perinteet ja suomalaisten arjessa maidolla on tärkeä asema. On ilo olla mukana kehittämässä entistä innovatiivisempia ratkaisuja niin asiakkaille kuin kuluttajille sekä vastaamassa kuluttajien erilaistuviin tarpeisiin, sanoo Minna Slotte.

 

Lisätietoja

Reijo Kiskola, toimitusjohtaja, Arla Oy, puh. 040 559 7310

Minna Slotte, myyntijohtaja, Arla Oy, puh. 050 388 3677

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 630 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Muoniosta Ylivieskaan ja Skåldön saarelle Tammisaareen. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille.Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja