Uutiset

Uudet Arla Protein -jogurtit pitävät Elastisen vauhdissa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Jopa 90 % kuluttajista kiinnittää huomiota proteiinin saantiin. Myös Suomen kovakuntoisin räppäri Elastinen luottaa Arla-proteiinin voimaan. Arla Protein -jogurteissa on runsaasti proteiinia ja vähän sokeria. Lisäksi herkullinen maku antaa luvan nautiskella.

Proteiini nähdään entistä tärkeämpänä osana kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sen saantiin kiinnittivät huomiota jopa 90 % kuluttajista*. Myös vähemmän liikkuva ihminen tarvitsee riittävästi proteiinia, sillä se toimii muun muassa lihassolujen rakennusaineena.

Arla Protein -brändilähettiläs, räppäri, terveiden elämäntapojen puolestapuhuja ja uuden TWF Helsinki -salin omistaja Elastinen eli Kimmo Laiho säilyttää positiivisen vireen kiireisen arjen keskellä syömällä terveellisesti.

”Tasapaino syntyy rytmistä. Pitää syödä terveellisesti, liikkua ja levätä. Jos en nuku tarpeeksi tai syö hyvin, lähipiiriltä tulee välittömästi palautetta. Ei riitä, että mätän yhden aterian päivässä. Jos skippaan välipalat, lähimmäisiltä tulee välitön palaute”, kuntovalmentajaksi juuri valmistunut Elastinen naurahtaa.

Elastinen syö monipuolisesti

Maitotuotteet ovat hyviä proteiinin lähteitä. Proteiini on varsinaista liikkujan superruokaa, sillä se tehostaa palautumista. Tästä syystä Elastinen myös luottaa luonnonmukaisen Arla-proteiinin voimaan. Lihaksikas räppäri ei käytä lisäravinteita.

- Ravintoympyrä on hyvä lähtökohta, mutta jokaisen omalla vastuulla on kokeilla, mikä sopii itselle parhaiten. Kun syö hyvin, sen tuntee. Hyvä fiilis niin liikkumisessa kuin syömisessäkin on itsestäänselvyys, Elastinen jatkaa.

Arla Protein -jogurteissa on 15 g luonnollista maitoproteiinia. Vähän hiilihydraatteja. Ei lainkaan lisättyä sokeria, vain hedelmien ja marjojen omaa sokeria. Ei keinotekoisia makeuttajia. Laktoositon. Kolme eri makua mango-ananas, karhunvatukka-vanilja ja maustamaton.

* Taloustutkimus, Arla Protein Quantitative res. March 2014, n=521

Lisätietoja:

Anne Giersberg, Arla Protein -tuoteryhmäpäällikkö, puh. 041 528 4100 anne.giersberg@arlafoods.com 

Outi Fagerlund, viestintäjohtaja, Arla Oy, puh. 050 502 8395, outi.fagerlund@arlafoods.com

Essi Kivitie, COO, Communications & Marketing Director, Rähinä Records, puh. 043 8200 997, essi@rahina.com

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja