Uutiset

Rahka + jogurtti = Ihana Rahkaisa jogurtti

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Syksyllä olemme hemmotelleet sekä jogurttien että rahkan ystäviä. Kauppojen kylmähyllyt valloittaa silloin Arla Ingmanin odotettu uutuus, Ihana Rahkaisa jogurtti.

Uutuustuotteessa yhdistyvät sopivalla tavalla jogurtin tuttu, pidetty maku ja rahkan terveellisyys. Ihana Rahkaisa jogurtti sisältää noin 30 % rahkaa ja 70 % jogurttia.

180 gramman annospikariin pakattuja makuvaihtoehtoja on kolme: raparperi-vanilja, omena-päärynä ja mustikka-vadelma. Ihana Rahkaisa jogurtti on Into-tuote eli se sopii myös laktoosi-intoleranteille.

Arjen herkku koko perheelle

Tuoteryhmäpäällikkö Anne Viitanen kertoo, että Ihana Rahkaisa jogurtti on saanut hyvän vastaanoton.
” Rahkaisan jogurtin konsepti on testattu kuluttajilla, ja tulokset olivat rohkaisevia. Kuluttajien mielestä Ihana Rahkaisa jogurtti tuo jotakin todella uutta jogurttimarkkinaan.”

Annen mukaan alun perin kuntoilijoiden suosimasta rahkasta on nyt tullut lähes koko kansan tuote. Kaikki eivät kuitenkaan pidä rahkan mausta.

”Jogurtti tekee rahkasta helpommin syötävää. Hyvä ja tunnistettava maku on kuluttajille tärkeä ominaisuus, joten Ihana Rahkaisaan jogurttiin on valittu selkeitä ja suosittuja kahden makuparin yhdistelmiä.”

Jogurttien ystäville Ihana Rahkaisat jogurtit tarjoavat hieman terveellisemmän vaihtoehdon. Ne sisältävät rasvaa ja sokeria vähän vähemmän kuin useimmat tavanomaiset jogurtit, ja rahkan ansiosta niiden proteiinipitoisuus on noin 1,5 grammaa perusjogurttia korkeampi.

Uudet Ihana Rahkaisat jogurtit täydentävät Ihana jogurttien -tuoteperhettä, johon tällä hetkellä kuuluu neljä makuvaihtoehtoa 180 gramman annospikarissa ja viisi makuvaihtoehtoa yhden kilon pakkauksessa.

”Ihana jogurtit ja Rahkaisat jogurtit ovat koko perheelle sopivia arjen herkkuja”, Anne vakuuttaa.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja