Uutiset

Arla Keittiön uusi reseptipalvelu valittiin vuoden 2012 parhaaksi mobiilipalveluksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Keittiön uunituore reseptipalvelu mobiililaitteille on voittanut Suomen paras mobiilipalvelu 2012 -kilpailun omassa kategoriassaan. Uuden Arlan Keittiö -mobiilisovelluksen tavoitteena on helpottaa kuluttajien arkea ja ostopäätöksien tekemistä ajasta ja paikasta riippumatta.

Arla Keittiö -reseptisovelluksen kautta voi etsiä reseptejä joko kategorioittain tai tuotteiden, raaka-aineiden tai vaikeusasteen perusteella. Arla Keittiö -nettisivuilta löytyy 1400 reseptiä, joista mobiilisovelluksessa on tällä hetkellä saatavilla noin 350 reseptiä (jälkiruoat, kakut, leivonnaiset ja makeat piirakat). Uusia reseptejä syötetään applikaatioon koko ajan.

Mobiili reseptiapplikaatio on osa Arla Ingmanin digitaalisen markkinoinnin strategiaa. Matkapuhelimien käyttö arkisten asioiden hoidossa on koko ajan kasvussa, ja yli puolet matkapuhelinten käyttäjistä käyttää puhelintaan myös muuhun kuin puheluihin.

– Haluamme tarjota reseptejä ja inspiraatiota ruoanlaittoon niissä kanavissa, joissa ihmiset eniten viettävät aikaansa, kertoo Arla Ingmanin digitaalisen markkinoinnin suunnittelija Niini Kokkonen, joka vastaa palvelun sisällöstä ja suunnittelusta.

Arla Keittiö -mobiilisovellus palkittiin parhaana HTML5-palveluna. Palvelu on tällä hetkellä käytettävissä iPhonella, iPadilla, Android-laitteilla ja tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa m.arlaingman.fi. Windows 8 -tuki on luvassa noin kahden viikon kuluttua. Voitokkaan sovelluksen teknisessä toteutuksessa ei tarvittu juuri lainkaan koodausta, sillä se toteutettiin Appy-palvelun avulla (appy.fi).

Suomen paras mobiilipalvelu -kilpailussa oli mukana kaikki vuonna 2012 Suomessa markkinoilla olevat mobiilipalvelut sekä kilpailuun ehdotetut palveluideat. Kilpailun järjesti Teleforum ry yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Lisätietoja:

Outi Fagerlund, viestintäjohtaja, Oy Arla Ingman Ab, puh. 050 502 8395, outi.fagerlund@arlafoods.com

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja