Uutiset

Arla Ingmanin hallitukseen suomalaisen elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan osaamista – Leena Saarinen nimitetty hallituksen jäseneksi

ETM Leena Saarinen on nimitetty Arla Ingmanin hallituksen jäseneksi. Saarisen myötä Arla Ingman saa vahvaa osaamista vähittäiskaupan alalta.

- Leena Saarisen pitkä kokemus elintarviketeollisuudesta ja Suomen vähittäiskauppamarkki-noista on meille tärkeää vahvistaessamme kilpailukykyämme ja kehittäessämme osaamis-tamme. Leena tuo yritykseemme osaamista ja kokemusta nimenomaan tästä näkökulmasta, toteaa Christer Åberg, Arla Ingmanin hallituksen puheenjohtaja ja Arla Foods -konsernin johtoryhmän jäsen.

- Uskon kokemukseni sekä itse vähittäiskaupasta että kaupankäynnistä vähittäiskaupan kanssa hyödyttävän Arla Ingmania ja yhtiön kehitystavoitteita, Saarinen toteaa.

Saarinen on aloittanut uransa elintarvikealalla Unileverin palveluksessa vuonna 1990. Suomen Unileverin sekä Unileverin Pohjoismaisen Suurkeittiö-liiketoiminnan toimitusjohtajan tehtävistä hän siirtyi Altia Oy:öön vuonna 2005. Saarinen toimi Suomen Lähikauppa Oy:n toimitusjohtajana vuoden 2007 lopulta kevääseen 2010.

Arla Ingman Oy Ab:n hallituksen kokoonpano vuonna 2012

Arla Ingmanin hallituksen muodostavat Leena Saarisen lisäksi Christer Åberg, Robert Ingman, Hans-Åke Hammarström ja Lars Dalsgaard. Christer Åberg on työskennellyt Arla Foodsin Ruotsin maajohtajana vuodesta 2009. Myös hänellä on pitkä kokemus elintarvikealalta jo vuodesta 1992 lähtien, muun muassa Unileveriltä ja Atrialta. Arla Ingmanin monivuotisen toimitusjohtajan Robert Ingmanin tietämys Suomen meijerimarkkinoista ja meijerialasta on jatkossakin Arla Ingmanin käytettävissä. Robert Ingman siirtyi Ingmanin perheyrityksen pariin vuoden 2011 lopulla, jolloin Arla Ingmanin uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin Reijo Kiskola. Hans-Åke Hammarström on vastannut aiemmin Arlan Pohjoismaiden liiketoiminnasta ja Lars Dalsgaard toimii tuotanto- ja logistiikkajohtajana Arlan Ison-Britannian organisaatiossa. Hammarström ja Dalsgaard tuovat Arla Ingmanin hallitukseen tuntemuksensa ja kokemuksensa sekä Arla Foodsin toiminnasta että kansainvälisestä meijerimarkkinasta.

Lisätietoja:
Christer Åberg, hallituksen puheenjohtaja, Arla Ingman, puh. +46 70 390 6100
Reijo Kiskola, toimitusjohtaja, Arla Ingman Oy Ab, puh. 040 559 7310
Outi Fagerlund, viestintäpäällikkö, Arla Ingman Oy Ab, puh. 050 502 8395

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja