Luomutuotteet

Arlan luomutuotteet ovat luonnonmukaisesti tuotettuja elintarvikkeita, jotka tunnistaa pakkauksessa olevista luomumerkinnöistä. Tutustu luomutuotteisiimme!

Laajennamme jatkuvasti luomutuotteiden valikoimaamme, jotta suomalaiset kuluttajat saisivat uusia ja kohtuuhintaisia luomutuotteita. Luomutuotannon tavoitteena on aidon makuiset, koostumukseltaan luonnolliset ja korkealaatuiset tuotteet, jotka on tuotettu luontoa ja eläinten hyvinvointia kunnioittaen. 

Arlan luomutuotteet sopivat koko perheelle

Luomu pitää sisällään lupauksen ruoan puhtaudesta ja turvallisuudesta sekä ympäristön huomioon ottamisesta. Luomumerkki ja -merkitsemisjärjestelmä takaavat, että tuote on valmistettu täysin EU:n luomusäädösten mukaisesti. Arlan luomutuotevalikoimista löydät raikasta maitoa, kermaa ja juustoa sekä äidinmaidonkorvikkeita ja vieroitusvalmisteita. Löydät eri luomutuotteiden tarkat ravintosisällöt ja tuotetiedot klikkaamalla alla olevia tuotteita.

Kun lehmä saa olla lehmä, se voi paremmin

Lajityypillinen käyttäytyminen lisää lehmien hyvinvointia. Arla Vapaat & laiduntavat lehmät merkillä varustettujen tuotteiden maito tulee suomalaisilta tiloilta, joissa lehmät elävät vapaana pihatoissa, laiduntavat kesäisin ja pääsevät sään ja omien mieltymysten mukaan ulkoilemaan myös talvisin.

Lue lisää luomusta!