Arla Tolkuttomat Juustot

Arla Tolkuttomat Juustot

Tässä ne ovat, vastustamattomat juustojen juustot!

Arlan Tolkuttomat Juustot pyyhkäisevät juustoerimielisyydet historiaan – ne maistuvat kaikille. Näiden suuruuksien, pienuuksien sekä keveyksien kanssa ei kerta kaikkiaan voi olla kuin samaa mieltä, nimittäin siinä määrin vastustamaton juustoperhe tömähtää nyt pöytään! Arlan Tolkuttomat Juustot tuovat hymyn jokaisen huulille ja tuovat arkeen hillitöntä meininkiä!

Passelin kokoiset uutuudet ovat täällä

Kokeile hurmaavaa Port Salut’a, Salskeaa Cheddaria tai Kliffaa Goudaa! Tolkuttomissa uutuuksissa yhdistyvät kolme tolkuttoman herkullista, höylättävää ja monikäyttöistä uutuusjuustoa. Kekseliäät nimet olemme kehittäneet yhdessä suomalaisten juustonystävien kanssa. Meiltä on myös toivottu pienempiä pakkauksia ja olemme kuunnelleet herkällä korvalla pienempien kotitalouksien ja lapsiperheiden toiveita. Pienten pakkausten avulla ihmiset voivat pienentää hävikkiä.

Lisää Tolkutonta menoa!

Tolkuttomat juustot nyt TikTokissa

Arla Tolkuttomat Juustot löydät nyt myös @arlasuomi TikTok-kanavalta. Luvassa tolkuttomia haasteita ja kilpailuja!

Tolkuttoman hyvää

Valikoimaan kuuluvat tolkuttoman suuret juustot, jotka ovat riittoisia koko perheelle. Sarjassa on myös passelin kokoisia pienempiä juustoja, jotka sopivat jokaiseen suuhun. Myös Arlan herkullisen maukkaat Kadett-kevytjuustot löydät Tolkuttomien Juustojen sarjasta.

Tolkuttoman hauskat juustot

Arlan Tolkuttomat Juustot tuovat hymyn jokaisen huulille ja tuovat arkeen hillitöntä meininkiä!

Kaikki Arla Tolkuttomat juustot