Arla Tolkuttomat juustot

Arla Tolkuttomat Juustot

Ihanan tolkutonta

Nam nam! Tämä kreisi juustoperhe maistuu koko perheelle. Maukkaat ja miedot juustot ilahduttavat hulvattomalla meiningillään aamusta iltaan. Eikä yhtään haittaa, että juustot ovat hyväksi kasvaville (ja kaikille muillekin) luille ja lihaksille, koska ne sisältävät luonnollisesti runsaasti kalsiumia ja proteiinia. Tolkutonta!

Ihanan tolkutonta

Hyvä itsetunto on supervoima

Hyvä itsetunto lisää merkittävästi hyvinvointia. Me ollaan kaikki samanlaisia siinä, että ollaan erilaisia – ja kun sen tajuaa, on se oikea supervoima. Me Arlalla haluamme tukea nuorten sisäistä voimaa, vahvistaa heidän itsetuntoa ja tuoda sitä kautta iloa – ja tolkuttomuutta – jokaiseen päivään. Yhteistyö MLL:n ja Nuortennetin kanssa mahdollistaa tämän tärkeän työn. Nostetaan yhdessä kaikki hurmaavat, erilaiset, tolkuttomat ja upeat luonteenpiirteet kunniaan.

Hyvä itsetunto on supervoima

Kermajuusto

Juustoduustoduu! Nimestäkin voisi päätellä, että nyt ollaan kermaisen, täyteläisen ja Suomen suosituimman juuston äärellä. Ja ihan syystä: tinkimättömällä taidolla huippuaineksista syntyy isoja ja pieniä paloja, ketterästi kevennettyjä ja kelpo viipaleita kermajuustoa.

Kermajuusto

Cheddar

Tämä on klassikko! Cheddar on englantia ja tarkoittaa ihan tajuttoman mureaa ja luonteikasta juustoa, joka on valmistettu Brittein saarilla. Täyteläinen, aromikas ja silti lempeä cheddar sopii tietysti leivän päälle mutta myös esimerkiksi hampurilaisten väliin. Palana & viipalaleina, koko perheelle!

Cheddar

Gouda

Iloa päivään, pöytään sekä leivän päälle tuovat Goudan (melkein) laulavat sisarukset: Hillitön, Kliffa ja Kaino. Heidän iloinen jodlauksena kertoisi meille kuinka kunnolla kypsynyt gouda on lempeä mutta täynnä makua. Ja että sitä saa paloina, viipaleina ja kevyempänäkin. Jodeliduhuu!

Gouda

Portsalut

Perheen luonteikkaimman juuston tittelistä kamppailee Passeli Portsalut, jossa on juuri passelisti makua, kermaisuutta ja aromikkuutta. Maistuu ihan kaikille, joiden makunystyrät tykkäävät hyvästä ja laadukkaasta. Nim pal passeli!

Portsalut

Kaikki Arla Tolkuttomat juustot