Säilytä voimasi koko päivän Arla &More -tuotteilla

Välipaloja ja pieniä aterioita, joiden avulla säilytät voimasi koko päivän

Välillä tarvitsee jotain pientä syötävää päivään, jotta jaksaa. Siksi kehitimme ravitsevat ja täyttävät, proteiinipitoiset kaurapuurot, smoothiet, kerros-skyrit ja jogurtit, joiden avulla jaksaa – milloin vain, missä vain.

Ravitseva ja täyttävä välipala – joka hoitaa homman!

Pysy energisenä missä tahansa herkullisten jogurttiemme avulla – mukana ravitsevaa kauraa, siemeniä ja tattaria!

Enemmän kuin välipala

Lue lisää

Kauraa & tattaria

Pehmeän täyteläinen Arla &More Kaurapuuro on ravitseva ja täyttävä välipala, jonka voi nauttia myös lämpimänä – missä tahansa.

Paranna päivääsi välipaloilla ja pienillä aterioilla

Nauttimalla monia ravitsevia ja proteiinipitoisia pieniä aterioita päivän aikana pystyt säilyttämään voimasi koko päivän ajan – olitpa sitten treenaamassa salilla tai töiden äärellä.

Kauraa & jogurttia

Gluteenittomissa, maitopohjaisissa smoothieissamme yhdistyy kaura, proteiini ja herkulliset hedelmäiset maut – täydellinen tapa pysyä hyvässä vireessä kiireisinä päivinä

Pienet ateriat auttavat pysymään lujana

Lue lisää

Täydellinen välipala toimistolle tai työmatkalle

Takaa itsevarmuus tiukkoihin päiviin syömällä hyvin: kauraisessa, gluteenittomassa jogurtissa yhdistyy raikkaan hedelmäiset maut ja proteiini sekä mukava pureskeltavuus. Täydellinen välipala kiireisiin päiviin.

Herkullisen ravitseva

Lue lisää

Hedelmiä & Siemeniä

Herkullinen yhdistelmä jogurttia, marjaa, siemeniä ja tattaria – välipala, joka auttaa säilyttämään voiman koko päivän ajan, milloin vain missä vain.

HELPOT VINKIT TERVEELLISIIN VÄLIPALOIHIN

Älä anna nälän yllättää töissä, kotona tai missään muuallakaan. Terveellinen välipala antaa lisää energiaa aterioiden välillä ja auttaa jaksamaan ja keskittymään.

Lue lisää
Arla &More Kaikki Arla &More tuotteet