Oman elämänsä Nuuskamuikkunen Joonas Linkola

Mies, luonto ja kamera

Joonas Linkola on mies, jota voisi hyvinkin kutsua oikean elämän Nuuskamuikkuseksi. Joonas on intohimoinen reissaaja, joka on rakastunut pohjoismaisen luonnon kauneuteen kaikessa sen karuudessa. Hän on helsinkiläinen tarinankertoja ja sisällöntuottaja. Miehen rakkaus luontoon on helppo huomata, kun selaa hänen supersuosittua Instagram-tiliään. Joonaksen kuvat ovat kuin tauluja – aivan henkeäsalpaavan kauniita sellaisia.

Purkkieinekset jäävät kauppaan

Joonaksen mukaan retkien paras asia on ehdottomasti eväät. Myös me Arlalla arvostamme intohimoista suhtautumista luontoon ja ruokaan. Viimeistään tässä vaiheessa tiesimme, että meidän on pakko hypätä Joonaksen matkaan ja lähteä seikkailemaan.

Ruoka ja ruoasta nauttiminen ovat aina olleet Joonakselle lähellä sydäntä. Joonas kuuluttaakin outdoorkulinarismin perään. Laadukkaat ja raikkaat raaka-aineet ovat Joonakselle ruoanlaitossa kaiken perusta.

Vaikka olet ulkona metsässä retkellä, se ei tarkoita sitä, että pitäisi aina syödä purkkiruokaa, Joonas alleviivaa.

Pienistä hetkistä nauttimisen taito

Joonas on ennen kaikkea fiilistelijä ja nautiskelija. Hektisestä arjesta pois hyppääminen ja hetkessä eläminen tuovat Joonaksen elämään harmonian. Pienestä hetkistä nauttimiseen kuuluu olennaisena osana hyvä ruoka. Jokaiseen hetkeen sopii joku ruoka, joka tekee hetkestä täydellisen.

Luonto, hyvä ruoka ja elämästä nauttiminen – Joonas on kyllä meidän miehiä. Haluaisitko sinäkin olla oman elämäsi Nuuskamuikkunen? Joonaksen seikkailuja pääset seuraamaan Instagramissa @joonaslinkola.