Veikeä, vastuullinen ja veloitukseton kierrätyspeli koko perheelle!

Kierrätyskamut on vastuullinen ja veikeä kierrätyspeli, jossa tehdään tehtäviä, ja sitä kautta pieniä hyviä tekoja. Jokaisena pelipäivä saa uuden tehtävän, jonka voi myös suorittaa myöhemmin. Seuraavaan tehtävään pääsee vasta kun edellinen tehtävä on suoritettu.

Tehtävät tehdään kotona tai kodin lähiympäristössä, ja jos jostain syystä tehtävän tekeminen ei juuri silloin onnistu, voi aikuinen ja lapsi aina sopia mikä riittää tehtävän suorittamiseksi.

Kun tehtävä on tehty, palataan sovellukseen avaamaan aarrearkku. Sieltä saa palkinnoksi jokaisesta tehtävästä kolme lisäosaa Kierrätyskamujen maatilalle.

Kierrätyskamujen maatila on paikka, jossa pelaaja voi leikkiä ja rakentaa haluamansa kokonaisuuden. Osia voi liikutella pitämällä sormea pitkään osan päällä ja siirtämällä sen sitten haluamaansa paikkaan. Osia voi myös pyörittää kahdella sormella. Kun osia napauttaa sormella, tapahtuu hassuja!

Maatilalle tulee myös kierrätyskone. Vie kolme osaa kierrätyskoneeseen, niin saat yhden uuden tilalle!

Kokeile veikeää Kierrätyskamut-peliä!

Lataa ensin puhelimeesi maksuton Arilyn-sovellus sovelluskaupasta. Avaa sovellus ja osoita kännykälläsi Arlan maitotölkkiä, jossa on Kierrätyskamut -kuva. Pelin pitäisi ilmestyä nyt eteesi!

Lataa ilmainen Arilyn-sovellus:

AppStore

GooglePlay

HALUAMME KASVATTAA YHDESSÄ SUKUPOLVEN, JOLLE KIERRÄTTÄMINEN SEKÄ KIERTOTALOUS OVAT HELPPOJA JA HAUSKOJA ITSESTÄÄNSELVYYKSIÄ.

 

Logot-UPM-Arla.png

Usein kysytyt kysymykset:

Alta löydät kysymykset ja vastaukset yleisimpiin pulmiin. Jos jokin jäi vielä mietityttämään tai haluat antaa palautetta, lähetä meille sähköpostia kuluttajapalvelu@arlafoods.com

1. Miten pääsen pelaamaan Kierrätyskamut-peliä?

1. Lataa sovelluskaupasta maksuton Arilyn-sovellus puhelimeesi
2. Käynnistä sovellus ja osoita puhelimellasi Arlan maitotölkin kuvaa, jossa on Kierrätyskamut kuva
3. Kuuntele päivän tehtävä ja tee se
4. 
Palaa katsomaan purkin kylkeä Arilyn-sovelluksen kautta
5. 
Saat palkinnon ja pääset Kierrätyskamujen maatilalle leikkimään!

Muista laittaa äänet päälle! Ja huolehdi että pelaaminen tapahtuu tarpeeksi valoisassa paikassa. Tarvitset pelaamiseen myös nettiyhteyden.

Suorat linkit Arilyn-sovellukseen:

App Store
Google Play

Voit käyttää sovelluskaupassa myös hakusanaa: Arilyn

2. Pitääkö aina osoittaa maitotölkkia, kun haluaa pelata peliä?

Pelatakseen täytyy aluksi aina osoittaa maitotölkin kyljestä löytyvää Kierrätyskamut kuvaa ja sitä ympäröivää tekstiä. Ympäristöstä riippuen peli voi kadota näkyvistä ja tällöin tulee kamera siirtää takaisin maitotölkin kylkeen päin. Jos pelialusta ei meinaa pysyä paikoillaan ja katoaa helposti, tuo pelialustan alueelle jotain tavaroita, esimerkiksi kyniä tai piirrustuksia. Pelialusta pysyy niiden avulla paremmin paikoillaan.

3. Millä laitteilla Arilyn toimii?

Arilyn on saatavilla laitteille, joiden käyttöjärjestelmänä toimii joko Android tai iOS (iPhone ja iPad). Arilyn vaatii kameran toimiakseen. Android laitteet ovat tuettuja Android-versiosta 4.4 ylöspäin ja iOS-laitteet käyttöjärjestelmäversiosta 8 lähtien.

4. Kuinka asennan Arilyn-sovelluksen?

Maksuton Arilyn-sovellus on saatavilla Apple App Storesta ja Google Playstä. Avaa sovelluskauppa laitteellasi ja kirjoita hakukenttään "Arilyn". Avaa sovelluksen sivu ja valitse Asennus.

Suorat linkit Arilyn-sovellukseen:

App Store
Google Play

5. Kuinka läheltä kohdetta täytyy kuvata, että se toimii?

Kohteen tunnistettavuus on paljon kiinni ympäristöstä. Mitä parempi valaistus, sitä kauempaa kohteen tunnistus on mahdollista. Varmimmin kohde kuitenkin tunnistuu, kun kuvaat Kierrätyskamut -kuvaa läheltä ja napautat kuvaa niin, että kamera tarkentaa tähän.

6. Yritin kuvata kohdetta, mutta mitään ei tapahdu.

Arilyn tarvitsee Internet-yhteyden toimiakseen. Varmista, että käyttämäsi laite on yhdistettynä Internetiin. Mikäli olet varma, että Internet-yhteys toimii, mutta mitään ei silti tapahdu, saattaa kyse olla liian hämärästä valaistuksesta.

7. Miten peliä pelataan?

Kierrätyskamut on vastuullinen ja veikeä kierrätyspeli, jossa tehdään tehtäviä, ja sitä kautta pieniä hyviä tekoja. Jokaisena pelipäivä saa uuden tehtävän, jonka voi myös suorittaa myöhemmin. Seuraavaan tehtävään pääsee vasta kun edellinen tehtävä on suoritettu. Tehtävät tehdään kotona tai kodin lähiympäristössä, ja jos jostain syystä tehtävän tekeminen ei juuri silloin onnistu, voi aikuinen ja lapsi aina sopia mikä riittää tehtävän suorittamiseksi. Kun tehtävä on tehty, palataan sovellukseen avaamaan aarrearkku. Sieltä palkinnoksi jokaisesta tehtävästä saa kolme lisäosaa Kierrätyskamujen maatilalle. Kierrätyskamujen maatila on paikka, jossa pelaaja voi leikkiä ja rakentaa haluamansa kokonaisuuden. Osia voi liikutella pitämällä sormea pitkään osan päällä ja siirtämällä sen sitten haluamaansa paikkaan. Osia voi myös pyörittää kahdella sormella. Kun osia napauttaa sormella, tapahtuu hassuja! Kun puita napauttaa sormella, tulee niistä halkopino, ja puun tilalle tulee taimi, joka kasvaa pelin edetessä. Maatilalle ilmestyy myös kierrätyskone. Kun sinne laittaa kolme maatilan osaa, saa yhden uuden tilalle.