Naudanlihapata

Naudanlihapata

Tämä simppeli lihapata maistuu sellaisenaan, mutta toimii myös erinomaisena pohjana esimerkiksi marokkolaiselle tai intialaiselle lihapadalle.
https://www.arla.fi/reseptit/naudanlihapata/

Tee näin:

  • Leikkaa liha noin 3x3 cm paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista liha erissä voissa kattilassa. Lisää sipuli, liemikuutiot, pippuri, tomaattipyre ja soija. Kaada joukkoon vesi. Anna muhennoksen kypsyä kannen alla noin 1 tunti. Tarjoile esimerkiksi riisin tai perunoiden kera.
Valmis!

Ainekset

Luutonta naudanlihaa
1 kg
Sipuleita
2
3 rkl
Lihaliemikuutiota
2
Mustapippuria
½ tl
Tomaattipyreetä
2 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Vettä
6 dl
Lisää herkullisia ideoita