Kermaviilikastike
Arvioi (3)

Kermaviilikastike

Herkullinen kermaviilikastike sopii hyvin kalan kanssa. Arlan kolme kermaviilikastiketta antavat klassikolle uuden säväyksen!

Annoslukumäärä

Ainekset

Sitruunainen kermaviilikastike

  • 200 g Arla Keittiö kermaviiliä
  • 200 g Arla Keittiö Crème fraîchea
  • 1 tl sitruunamehua ja raastettua kuorta
  • 1 dl sitruunamelissaa hienonnettuna
  • 1 dl vihreitä oliiveja hienonnettuna
  • ripausta sokeria
  • mustapippuria

Vihreä kermaviilikastike

  • 200 g Arla Keittiö kermaviiliä
  • 200 g Arla Ingman Luonto+ Rasvaton maustamatonta jogurttia
  • 12 kurkkua
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 2 tl raastettua inkivääriä
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa ja mustapippuria

Punainen kermaviilikastike

  • 200 g Arla Keittiö kermaviiliä
  • 200 g Arla Keittiö Crème fraîchea
  • 1 dl makeaa chilikastiketta
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 dl punabasilikaa hienonnettuna
  • suolaa ja mustapippuria

Ohjeet

Sitruunainen kermaviilikastike: Purista sitruunan mehu ja raasta kuori. Sekoita ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoilua.

Vihreä kermaviilikastike: Raasta kurkku ja valuta se hyvin. Purista vielä viimeisetkin nesteet raasteesta ja kaada raaste kulhoon. Lisää joukkoon kaikki muut ainekset ja sekoita hyvin. Anna tekeytyä jääkaapissa.

Punainen kermaviilikastike: Sekoita kaikki ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa.