Lehdistötiedote

Arlan kevään uutuudet tekevät arjesta lempeämmän

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista syntyy yksinkertaisesti hyvää ruokaa. Arjesta tulee lempeämpi, kun kokkaa Arla Lempi -sarjan tuotteilla, joilla saa helposti aitoa makua purkin täydeltä. Inspiraatiota kokkaamiseen löytyy resepteistämme tai kurkkaamalla purkin sisään, jossa on helppoja reseptivinkkejä arkeen.

Arla Lempi Crème fraîche Tomaatti & basilika 200 g, laktoositon

Kevään uutuustuotteena Lempi -sarjaan on tullut Arla Lempi Crème fraîche Tomaatti & basilika, joka suosittuna makuna piristää arkikokkailuja. Lämpimään ruoanlaittoon sopiva laktoositon Arla Lempi Crème fraîche Tomaatti & basilika on luonnollinen ja täyteläinen ranskankerma tomaatin paloilla ja aidoilla mausteilla. Arla Lempi -uutuus on valmistettu Sipoossa suomalaisesta maidosta.

Arla Protein rahka banaani 500 g, laktoositon

Aktiiviseen elämään sopii uusi Arla Protein banaanirahka. Herkullinen ja pehmeä proteiinirahka 500 gramman isossa koossa ilman keinomakeuttajia sisältää runsaasti proteiinia, joka tutkitusti edistää lihasmassan kasvua. Odotettu suosikkimaku on rasvaton ja laktoositon.

Arla Got Guts?

Arla Got Guts? -sarjan tuotteista saa paljon hyvää tekeviä bifidobakteereja jo yhdellä välipalalla. Sarjaan tulleet kaksi herkullista uutuutta sisältävät muiden Arla Got Guts? -tuotteiden tavoin kalsiumia, joka tukee ruoansulatuksen normaalia toimintaa. Jokainen Arla Got Guts? -purkki sisältää myös 50 miljardia tutkittua elävää Bifidobacterium lactis B420™-bifidobakteeria ja liukoista ravintokuitua.

Arla Got Guts Rahka Persikka 150 g, laktoositon on pehmeä ja luonnollisen raikas bakteerilisätty rahka, joka sisältää bifidobakteerien lisäksi runsaasti proteiinia ja kalsiumia.

Arla Got Guts Jogurttijuoma Omena-Päärynä 330 ml, laktoositon on herkullinen juotava jogurtti pullollaan bifidobakteerja ja hyvää tekevää kuitua ilman lisättyä sokeria.

Tuotteet nautitaan osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Starbucks® Dark Chocolate Mocha 220 ml

Kahvi ja suklaa on kiistatta makuyhdistelmien parhaimmistoa. Täyteläinen yhdistelmä espressoa ja suklaata sisältävä viileä uutuus on Starbucks® Dark Chocolate Mocha, jossa ripaus merisuolaa nostaa makuelämyksen kokonaan uudelle tasolle.

Tuotteessa on korkea kofeiinipitoisuus 34 mg / 100 ml. Tuote on saatavilla vain rajoitetun ajan helmikuusta elokuuhun.

Arla® Iskaffe Latte 1000 ml

Arlan uusi jääkahvi Arla® Iskaffe -brändi on rantautunut Suomeen. Makua arkeen tarjoaa uutuus Arla® Iskaffe Latte, jonka litran tölkistä nauttii pienistäkin hetkistä yhdessä muiden kanssa tai itsekseen. Tuote säilyy huoneenlämmössä, mutta se nautitaan viilennettynä.

Lisätiedot:

Yksityiskohtaiset tuotetiedot ovat verkkosivuillamme. Kaikkien uutuuksien kuvat ovat saatavilla kuvapankistamme ilman tunnuksia sivun arla.fi alareunasta. Ruokatoimitusten edustajille pääkaupunkiseudulla lähetämme mielellämme myös tuotenäytteet. Otathan yhteyttä, jotta voimme olla avuksi: sirpa.rinne@arlafoods.com.

Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Kuluttajille tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Yrityksessämme työskentelee 390 henkeä. Liikevaihtomme oli 316 miljoonaa euroa vuonna 2021. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja yli 400 suomalaista maitotilaa. Arla Oy kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Yhdessä luomme kestävää tulevaisuutta, jossa planeettamme ja ihmiset voivat hyvin.www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos