Lehdistötiedote

Arlan kesäuutuudet tuovat herkullisuutta välipalahetkiin ja burgereihin

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Tänä kesänä nautitaan niin kotimaisista kuin trooppisista mauista ja ennen kaikkea grillauksesta, joka saa herkullisuutta mausteisista cheddareistamme. Olipa kyseessä uusi makuvaihtoehto tai kokonaan uusi tuote, uutuutemme ovat huolella kehitelty, suomalaisia makutottumuksia silmällä pitäen. Tutustu tästä!

Arla Keso 145 g
Hasselpähkinä / mustikka / karpalo
Cashew / trooppiset hedelmät

Arla KESO -raejuustovälipala on proteiinirikas yhdistelmä pehmeää KESO-raejuustoa, paahdettuja pähkinöitä ja kuivattuja marjoja tai hedelmiä. Keso sopii välipalahetkiin sellaisenaan tai nautittavaksi yhdessä marjojen kanssa.

Ingman jogurtti 900 g
Banaani
Vanilja

Miedossa ja pehmeässä Ingman jogurtissa on raikkaan banaaninen tai vaihtoehtoisesti vaniljainen maku, joka sopii hyvin aamu-, ilta- tai välipalaksi. Ingman Hyvää arkeen on valmistettu Sipoossa.

Arla Café kerma 330 ml

Arla Café kerma on laktoositon kahvikerma, jonka kymmenen prosentin rasvapitoisuus takaa täyteläisen kahvinautinnon. Kahvikerma sopii myös leivontaan. Korkeassa lämpötilassa pastöroitu kahvikerma säilyy raikkaana jääkaapissa pidempään.


Uudistunut Arla luomu sinileima Emmental 280 g

Uudistuneessa juustomestarin artesaanijuustossamme on erinomainen maku - onhan se valmistettu suomalaisesta luomumaidosta Porlammin Meijerissä. Juuston kypsytysaika on vähintään kolme kuukautta.

Castello Burger Cheddar 150 g
Punasipuli
Mustapippuri

Mausteiset viipaloidut cheddarimme ovat kesän parhaimmat hampurilaisjuustot. Niissä on aitoa makua parhaimmillaan!

Starbucks Skinny Latte 750 ml

Kahviloiden kevyt juomasuosikki on nyt saatavilla kotipakkauksessa. Nauti niin paljon - tai vähän - kuin haluat silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Starbucks®-kotipakkaukset sisältävät enemmän kahvia ja enemmän iloa isommassa pakkauksessa.

Lisätiedot:

Lisää uutuuksia ja yksityiskohtaiset tuotetiedot ovat verkkosivuillamme. Tuotekuvat ovat saatavilla kuvapankistamme ilman tunnuksia sivun arla.fi alareunasta. Ruokatoimitusten edustajille pääkaupunkiseudulla lähetämme mielellämme tuotenäytteet. Otathan yhteyttä, jotta voimme olla avuksi: sirpa.rinne@arlafoods.com.

Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Kuluttajille tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Yrityksessämme työskentelee 390 henkeä. Liikevaihtomme oli 316 miljoonaa euroa vuonna 2021. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja 390 suomalaista maitotilaa. Arla Oy kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Yhdessä luomme kestävää tulevaisuutta, jossa planeettamme ja ihmiset voivat hyvin. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja