Lehdistötiedote

Arla Laktoositon kevytmaitojuomaa Suomesta 1 l tölkin painatuksessa on väärä valmistajatieto

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Laktoositon kevytmaitojuomaa Suomesta 1 Ltölkin painatuksessa on virheellinen valmistajatieto. Arla Sipoon meijerissä pakattujen tölkkien valmistavana meijerinä on merkitty virheellisesti Hämeenlinnan Osuusmeijeri. Vastaavasti Hämeenlinnan Osuusmeijerissä pakattujen tölkkien valmistavana meijerinä on merkitty virheellisesti Arla Sipoon meijeri.

Virheestä huolimatta tuotteen jäljitettävyys ei vaarannu ja tuote on muilta osin kaikin puolin kunnossa. Jäljittäminen valmistavaan meijeriin pystytään aina varmistamaan tölkin harjassa olevasta merkinnästä, jossa on Parasta ennen -päivämään lisäksi koodeja, joiden avulla Arlan kuluttajapalvelu pystyy heti kertomaan tuotteen pakanneen meijerin, pakkauskoneen sekä pakkauspäivän ja -kellonajan.

Tuotteen tiedot:
Arla Laktoositon kevytmaitojuomaa Suomesta 1 L
Arlan tuotenumero: 18714
EAN: 6413300011531

Virheellisiä pakkauksia on myynnissä arviolta huhtikuun ensimmäiseen viikkoon asti.

Tuotteidemme korkea laatu on meille Arlalla ensiarvoisen tärkeä. Olemme erittäin pahoillamme tapahtuneesta virheestä.

Lisätietoa saa tarvittaessa Arlan kuluttajapalvelusta.

Arla Oy

Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin maidontuottajille kuin asiakkaille. Kuluttajille tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Yrityksessämme työskentelee 390 henkeä. Liikevaihtomme oli 316 miljoonaa euroa vuonna 2021. Arla Suomi -yhteistyöryhmä kattaa yhdeksän meijeriä ja yli 400 suomalaista maitotilaa. Arla Oy kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin. Yhdessä luomme kestävää tulevaisuutta, jossa planeettamme ja ihmiset voivat hyvin.www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja