Lehdistötiedote

Herkullisia makuja kesään – Arlan uutuudet ovat nyt kaupoissa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Ruokakaupoista löytyy jälleen runsaasti Arlan herkullisia uutuustuotteita, jotka on tehty kesäiseen ruoanlaittoon ja nauttimiseen monissa eri tilanteissa. Täysin uudenlaisena tuotteena ja ensimmäisenä Suomessa olemme tuoneet energiajuomien hyllyyn proteiinilla vahvistetun virvoitusjuoman Arla Protein Refreshin, josta löytyy kolme raikasta makua. Tutustu tuotteisiimme ja ihastu!

Arla Lempi Tsatsiki laktoositon 180 g
Raikas ja monikäyttöinen jogurttikastike tuomaan makua vaikkapa salaatteihin, hampurilaisiin tai kasvispihvien kaveriksi. Toimii erinomaisesti myös dippinä!


Arla Lempi Creme Fraiche, Sitruuna & tilli ja Valkosipuli & yrtit, laktoositon 200 g
Lämpimään ruoanlaittoon sopivat raikkaat ja täyteläiset ranskankermat. Arla Lempi Sitruunaa & tilli sopii mainiosti kalaruokiin ja kastikkeisiin. Arla Lempi Valkosipuli & yrtit sopii erinomaisesti mm. patoihin, kastikkeisiin ja keittojen viimeistelyyn. Kaikki Arla Lempi tuotteet on valmistettu Sipoossa kotimaisesta maidosta.

Arla Kreikkalainen jogurtti, Hunaja ja Mango, laktoositon 400 g

Pehmeän täyteläisen ja laktoosittoman kreikkalaisen jogurtin saa nyt isommasta pakkauksesta. Makuina herkulliset Hunaja ja Mango. Sipoossa valmistettu aitoon kreikkalaiseen tyyliin.


Ingman Pehmeä mieto maitorahka laktoositon 500 g
Ingman - Hyvää arkeen. Söderkullassa vanhan meijerin kukkulan takana valmistetaan Ingman miedon makuinen pehmeä rahka. Laktoositon ja runsaasti proteiinia sisältävä rahka on hyvä välipala arkeen sellaisenaan.


Arla Protein BCAA vanukas Hasselpähkinä latte laktoositon 200 g
Proteiinivanukas lisätyillä vitamiineilla ja mineraaleilla. Herkullisen täyteläisessä laktoosittomassa vanukkaassa on mukana BCAA-aminohappoja sekä magnesiumia, jotka ylläpitävät kehon normaalia lihastoimintaa. Sisältää myös D-vitamiinia. Ei sisällä lisättyä sokeria eikä keinotekoisia makeuttajia. Tuote säilyy lämpimässä mutta nautitaan viilennettynä.


Arla Protein Refresh, Mustikka-Granaattiomena, Strawberry-Watermelon ja Lemon-Lime, 330 ml
Uuden proteiini-innovaation ansiosta hiilihapotettuihin virvoitusjuomiin on saatu aimo annos proteiinia säilyttäen samalla juomien raikkaus. Virkistävä kofeiinia 32 mg / 100 ml ja 10 g proteiinia sisältävä proteiinijuoma aktiivisille suorittajille. Arla Protein Refresh Mustikka-Granaattiomena, Strawberry-Watermelon ja Lemon-Lime saapuivat kauppoihin huhtikuun alussa.


Starbucks® Hazelnut Macchiato 220 ml
Aiemmin kausimakuna valikoimissa ollut ja nyt pysyviin valikoimiin tullut Starbucks Hazelnut Macchiato on herkullinen sekoitus espressoa ja samettisen pehmeää maitoa. Hasselpähkinän makuinen Starbucks-kahvijuoma valmistetaan huolellisesti 100 % Arabica -kahvipavuista. Tämä herkullinen viileä uutuus on valmis nautittavasi liikkeellä ollessasi tai mukavasti kotona, mihin ikinä tuuli onkaan sinut kuljettanut tällä kertaa.


Starbucks® Frappuccino Mocha 250 ml
Pienellä reseptimuutoksella ja uudella designilla kesään päivitetty herkullinen Starbucks Frappuccino Mocha on se kahvin hauska puoli. Täydellinen sekoitus maitoa, lempimakujasi ja kahvia Arabica-kahvipavuista. Mukana kulkeva pullo on täynnä makeaa hyvyyttä. Ravista ja nauti kylmänä.


Starbucks® Caffé Latte ja Starbucks® Caramel Macchiato 750 ml
Kahviloiden suosikki kotipakkauksessa. Nauti niin paljon tai vähän kuin haluat silloin kun se sopii sinulle parhaiten. Starbucks kotipakkaukset sisältävät enemmän kahvia, enemmän kofeiinia ja enemmän iloa helpossa isommassa pakkauksessa.


Apetina® Snack Mango & chili 100 g
Apetina yhdistää Suomen suosituimman välimerellisen juuston ja trendikkään mangon maun yhteen ripauksella chiliä. Tuote kruunaa upeasti esimerkiksi salaatit, tex mex -ruoan ja tortillat, grilliruoat ja maistuu loistavasti myös sellaisenaan. Kokeile aivan uutta makumaailmaa, jossa yhdistyy suomalaisten rakastama mango täydelliseen chili-potkuun!

Arla Keso® Raejuusto 1,5 % laktoositon 450 g
Herkullisen pehmeä raejuusto soveltuu hyvin käytettäväksi salaatteihin, leivänpäälle ja lisukkeeksi sellaisenaan. Laita sekaan marjoja ja syö helppona välipalana.


Castello Wästgöta 500 g
Kun hartaudella valmistetaan, syntyy intensiivisen pyöreä, raikkaan kermainen ja pähkinäisen makea Castello Wästgöta -juusto. Tekee arjesta siivun verran maukkaampaa.


Castello Cheddar Burger viipaleet 150 g
Kesän parhaimmat burgerit syntyvät höystämällä ne aidolla englantilaisella pehmeän kermaisella ja ihanan mausteisella Castello Cheddar mustapippuri -juustoviipaleella tai pehmeän kermaisella ja hieman makealla Castello cheddar punasipuli -juustoviipaleella. Viipaleet on optimoitu nimensä mukaisesti juurikin hampurilaisia varten.


Yksityiskohtaiset tuotetiedot ovat täällä. Kaikkien uutuuksien kuvat ovat saatavilla kuvapankistamme sivun arla.fi alareunasta. Otathan meihin yhteyttä, jos kaipaat lisätietoa.

Herkullista kesää!

Arla Oy on paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme kuluttajille luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Meillä työskentelee 390 henkeä ja liikevaihtomme oli 323 miljoonaa euroa vuonna 2020. Yrityksemme kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali meijeri vuoteen 2050 mennessä. Me Suomessa aiomme saavuttaa tavoitteen etuajassa. Arla Suomi -yhteistyöryhmään kuuluu 9 yhteistyömeijeriä ja 440 maidontuottajaa eri puolilla Suomea. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja