Lehdistötiedote

Katja Knuutinen Arla Suomen Foodservicen johtajaksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Katja Knuutinen on nimitetty Arla Suomen Foodservice-liiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 28.5.2018 alkaen.

Knuutinen toiminut pitäkään merkittävien valtakunnallisten ravintola-alan yritysten palveluksessa. Knuutinen tuntee hyvin asiakkaiden näkökulman ja hallitsee toiminnan kehittämisen strategisella tasolla. Ennen Arlalle siirtymistään Knuutinen on työskennellyt muun muassa Restel Oy:ssä ja HYY Ravintolat Oy:ssä.

”Katja Knuutinen tuo kokeneeseen Foodservice-tiimiimme vahvaa osaamista. Hänen energinen ja eteenpäin katsova toimintatyylinsä istuu hyvin Arlan kulttuuriin. Odotamme häntä innolla tekemään töitä kanssamme”, toteaa Arla Suomen toimitusjohtaja Kai Gyllström.

Lisätiedot:

toimitusjohtaja Kai Gyllström, Arla Oy
puh. 050 561 1111
kai.gyllstrom@arlafoods.com

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 600 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Muoniosta Ylivieskaan ja Skåldön saarelle Tammisaaressa. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja