Lehdistötiedote

Arla aloitti Innocentin tuotteiden myynnin ja jakelun Suomessa

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Oy aloitti huhtikuussa mehuja ja smoothie-juomia valmistavan Innocentin tuotteiden myynnin ja jakelun jälleenmyyjille Suomessa. Yhteistyö Arlan kanssa tukee vahvasti Innocentin tuotteiden kenttä- ja jälleenmyyntiä ja täydentää Arlan tuotevalikoimaa.

Vuodesta 1999 toiminut Innocent on mehu- ja smoothie-juomien ykkösbrändi Euroopassa. Innocent uskoo jatkuvaan investointiin Suomen juomatuotteiden markkinoilla ja näkee suuremman kasvun mahdollisuuden erityisesti jälleenmyyntisektorilla. 

Tanskassa ja Ruotsissa syksyllä 2014 alkanut Arlan ja Innocentin  yhteistyö laajenee huhtikuussa myös Suomeen. Arla toimii Innocent-tuotteiden jakelijana kaikessa Suomessa tapahtuvassa jälleenmyynnissä, pois lukien muutamat kansainväliset yhteistyökumppanit, kuten esimerkiksi kahvilaketju Starbucksin.

- Innocent on Euroopassa erittäin pidetty ja tunnettu brändi ja tuo lisäarvoa tuotevalikoimaamme, sanoo Arlan myyntijohtaja Minna Slotte.

Innocentin tarina sai alkunsa 90-luvun lopulla pienestä paikallisfestivaalista, kun kaksi opiskelukaverusta pystytti smoothie-baarin festareille. Yrityksen tuotteet ovat hiljalleen nousseet suosituiksi ja Innocent onkin Euroopan suosituin smoothie-brändi. Innocentin valikoimaan kuuluu smoothie-juomien lisäksi mehuja ja lastenjuomia. Tuotevalikoiman raaka-aineina käytetään pelkästään tuoreita hedelmiä.

Lisätietoja:

Arla Oy

Minna Slotte, myyntijohtaja, puh. 050 388 3677, minna.slotte(at)arlafoods.com

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 630 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Muoniosta Ylivieskaan ja Skåldön saarelle Tammisaaressa. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja