Uutiset

Reilu kilpailu maitohyllyllä on kuluttajan etu

Kuluttajan kannalta on hyvä, että maitohyllyllä on useampia vaihtoehtoja. Markkinaoikeuden
päätös mahdollistaa reilun kilpailun jatkumisen. Arla tarjoaa jatkossakin suomalaista
maitoa.

- Markkinaoikeuden päätös oli mielestämme odotettu ja mahdollistaa reilun kilpailun jatkumisen maitohyllyllä kuluttajan eduksi, sanoo Arla Oy:n toimitusjohtaja Reijo Kiskola.

Suomessa tuotettua maitoa alettiin toukokuussa markkinoida kotimaisesta alkuperästä viestivän Maitoa Suomesta -tuoteperheen alla, johon kuuluvat maitojen lisäksi myös piimät ja kermat. Samaan aikaan kauppoihin tulivat myös paikallismaidot Uudeltamaalta ja Hämeestä. 

- Turvataksemme kotimaisen raaka-aineen saannin tarjoamme kotimaiselle maidontuottajalle kilpailykykyisen hinnan maidosta, kertoo Arla Oy:n toimitusjohtaja Reijo Kiskola.

Arla tarjoaa jatkossakin suomalaisille kotimaista maitoa. Arlalla on yhdessä yhteistyömeijereidensä kanssa noin 630 tuottajaa Suomessa. Arlan suomalaisten maidontuottajien määrä on ollut kasvussa.

Lisätietoja:

Reijo Kiskola, toimitusjohtaja, Arla Oy, puh. 040 559 7310 

 

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 630 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Muoniosta Ylivieskaan ja Skåldön saarelle Tammisaareen. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen.

 

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja