Uutiset

Arla Ingmanin kesätyö vaihtui vakituiseksi pestiksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Eetu Viuhkonen aloitti uransa Arla Ingmanilla markkinointiassistenttina tänä kesänä. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa markkinointia pääaineena ja muun muassa elintarviketieteitä sivuaineena, joten monipuoliset markkinoinnin tehtävät elintarvikealalla sopivat kuin nenä päähän Eetulle.

”Olen päässyt tekemään tosi laidasta laitaan töitä markkinoinnin parissa, joka on ollut erittäin mukavaa. Olen muun muassa ollut mukana uuden Arla Keittiö pehmytjäätelön lanseerauksessa ja tehnyt siihen liittyviä materiaaleja. Lisäksi olen käynyt läpi Arla Keittiö tuotteiden pakkausuudistusta ja siihen liittyvää vedosliikennettä. Markkinoinnin tunnuslukujakin on tullut käytyä läpi”, Eetu kuvailee.

Eetun mukaan hän on päässyt toteuttamaan paljon oppimaansa käytäntöön. ”Helsingin yliopistossa markkinoinnin opintoja on peilattu nimenomaan päivittäistavarakauppaan. Siitä on ollut hyötyä varsinkin, kun olen tehnyt yhteistyötä myynnin kanssa.”

Eetu on erityisesti pitänyt Arla Ingmanilla siitä, että hänellä on ollut laaja toimenkuva ja hän on oppinut jatkuvasti uutta. Elokuusta eteenpäin uuden oppiminen jatkuu, kun Eetu jatkaa markkinoinnissa tuoteryhmäassistenttina.

Kesällä tutuksi tulleet tehtävät muuttuvat osittain, mutta Eetun mukaan vastuualueen laajentuminen tapahtuu pikkuhiljaa uudessa toimenkuvassa.

”On mukava jatkaa töitä täällä. Opinnoista on jäljellä vain gradun kirjoittaminen syksyllä, jonka toivottavasti pystyn tekemään tänne. Näin siitä olisi hyötyä myös Arla Ingmanille”, Eetu kertoo.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja