Uutiset

Uusilla, lisäaineettomilla Apetina-tuorejuustoilla makua kotikeittiöön

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla tuo helmikuussa kauppoihin uudet, lisäaineettomat Apetina-tuorejuustot. Makuvaihtoehtoina ovat Maustamaton, Valkosipuli ja yrtit, Pippuri ja Toscana.

Lisäaineettomuus on entistä tärkeämpää kuluttajille, ja tietoisuus elintarvikkeiden raaka-aineista on kasvussa. Arla vastaa tähän kysyntään tuomalla kauppoihin lisäaineettomat tuorejuustot. Kuumennusta kestävät Apetina-tuorejuustot soveltuvat erinomaisesti ruuanlaittoon, leivontaan ja leivän päälle.

Nopeus ja helppous ovat valttia suomalaisessa keittiössä. Apetina-tuorejuustoilla saakin helposti lisämakua ja rakennetta esimerkiksi keittoihin, kastikkeisiin ja erilaisiin patoihin.

Neljä maistuvaa makuvaihtoehtoa

Monikäyttöistä Apetina Maustamaton -tuorejuustoa voi käyttää ruoanlaiton lisäksi leivonnassa, esimerkiksi juustokakkuihin ja piirakoihin.

Apetina Valkosipuli ja yrtit sisältää valkosipulia, persiljaa ja valkopippuria. Kokeile esimerkiksi uuniperunan täytteenä ranskankermaan sekoitettuna.

Apetina Pippuri -tuorejuustossa maistuu rosee- ja mustapippuri. Sen raikkaan pippurinen maku on oiva kumppani liharuoille. Sopii myös keittojen maustamiseen.

Apetina Toscana -tuorejuusto vie makumatkalle Italiaan. Valmistuksessa on käytetty muun muassa kesäkurpitsaa, paprikaa, sipulia, tomaattia, basilikaa, valkosipulia ja timjamia. Apetina Toscana sopii hyvin pastan kanssa sekä kermaviiliin sekoitettuna dippaukseen.

Uudet Apetina-tuorejuustot ovat saatavilla hyvin varustetuista vähittäiskaupoista helmikuusta alkaen. Hinta noin 2,20 euroa.

Lisätietoja:

Kati Janhunen
Tuoteryhmäpäällikkö, Arla Ingman Oy Ab
09-272 002 59
kati.janhunen@arlafoods.com 

Tuotekuvat ja -näytteet:

Emilia Jantunen
Hill & Knowlton Finland
050-357 3884
emilia.jantunen@hillandknowlton.fi

Kurpitsasosekeitto

Ainekset:
1 kg keltaista tai oranssia kurpitsaa
1 isohko sipuli
1 palsternakka
6 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 tl kurkumaa
0,5 tl yrttisuolaa
0,5 tl mustapippurirouhetta
100 g Arla Apetina Valkosipuli ja yrtit -tuorejuustoa

Tarjoiluun:
200 g Arla Keittiö Crème fraichea 8 %

Valmistus:
Kuori kurpitsa ja poista siemenet sekä pehmeää keskustaa. Paloittele kurpitsa, sipuli ja palsternakka. Laita kasvikset kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla kypsäksi. Lisää kattilaan tuorejuusto ja sekoita, kunnes se on liuennut. Soseuta keitto aivan tasaiseksi esim. sauvasekoittimella. Lisää mausteet. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää makusi mukaan. Tarjoa keiton kanssa raikasta crème fraichea. Jos haluat, voit maustaa sen vastaraastetulla piparjuurella.

 

Arla Ingman on maitopohjaisiin elintarvikkeisiin keskittyvä meijerialan yritys. Tärkein raaka-aineemme on korkealuokkainen kotimaassa tuotettu maito, jota ostamme noin 1 100 suomalaiselta maidontuottajalta. Tehtävämme on luoda makuelämyksiä maidosta ja muuttaa maito innovatiivisiksi tuotteiksi. Haluamme tarjota kuluttajille luonnollisia maitopohjaisia tuotteita, jotka edistävät hyvinvointia ja luovat inspiraatiota ruoanlaittoon.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja