Uutiset

Foodservice asiakkaille lisää luomu- ja laktoosittomia tuotteita Arla Ingmanilta

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Arla Ingmanin valikoimiin on tullut paljon lisää uusia luomu- ja laktoosittomia tuotteita sekä kuluttaja- että suurkeittiöpakkauksissa. Kuluttajapakkauksista luonnollinen vanhanajan luomutäysmaito ja luomuvoi sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan myös suurkeittiöpuolelle. Tarkempaa tuotetietoa löytyy nettisivuiltamme kohdasta Foodservice/Tuotteet.

Kotimainen Arla Luomu Café -maito (UHT) 1 L

Arla Luomu Café -maidosta syntyy helposti kiinteä ja paksu vaahto erikoiskahveihin. Täyteläinen maku takaa hyvän kahvinautinnon. Luomu Café-maito on myös vähälaktoosinen. Iskukuumennettu UHT-luomumaito säilyy huoneenlämmössä ja siinä on pitkä 90 vrk säilyvyys. Rasvaa 3 %.

Arla Ingman Luomu Vispikerma (UHT) 1 L

Luomu vispikerma vatkautuu kuohkeaksi vaahdoksi ja soveltuu erityisen hyvin juuri ammattikäyttöön. Iskukuumennus takaa pitkän 90 vrk säilyvyyden ja se säilyy myös huoneenlämmössä. Kotimaisessa luomuvispikermassa on rasvaa 35 % ja luomun lisäksi se on myös vähälaktoosinen.

Arla Billinge Luomu juustoviipale 750 g

Suurkeittiökäyttöön herkullisen mieto ja täyteläinen luomujuusto sopivan painoisina viipaleina (12 g). Laktoosittomassa luomujuustossa on rasvaa 26 % ja säilyvyys on 70 päivää.

Laktoositon Arla Café -maito (UHT) 1 L

Nyt Arla Cafe -maito on laktoositon ja tuttu tuote sopii näin ollen yhä useammalle. Laktoosittomasta Café-maidosta syntyy hyvä kiinteä ja paksu vaahto erikoiskahveihin. Iskukuumennus takaa pitkän 90 vrk säilyvyysajan. Laktoositon Arla Café -maito valmistetaan Sipoossa.

Laktoositon Arla Ingman Kevytkerma (UHT) 1 L ja 10 L

Tuttu kevytkerma nyt laktoosittomana. Kotimaista kevytkermaa on saatavana 1 L UHT-pakkauksessa ja 10 L novopakkauksessa.

Kotimainen Arla Ingman Luomu maustamaton jogurtti 5 kg

Uudessa maustamattomassa luomujogurtissa on täyteläinen koostumus ja pehmeä maku. Maistuu sellaisenaan, mutta myös kylmissä kastikkeissa, marinadeissa sekä jälkiruuissa. Sokeroimaton jogurtti, jonka rasvapitoisuus on 2 %. Säilyvyys on 21 päivää.

Lisätietoja:
Arla Ingman Oy Ab
Kotkatie 34
01150 SÖDERKULLA
puh. 09 272 001
www.arlaingman.fi

Myynti: Myyntipäällikkö Marko Jyrkiäinen puh. 050 313 8936
Tuotetiedustelut: Tuoteryhmäpäällikkö Sanna Heikfolk puh. 050 313 8916
e-mail: etunimi.sukunimi@arlafoods.com

 

Arla Ingman on maitopohjaisiin elintarvikkeisiin keskittyvä meijerialan yritys. Tärkein raaka-aineemme on korkealuokkainen kotimaassa tuotettu maito, jota ostamme noin 1 100 suomalaiselta maidontuottajalta. Tehtävämme on luoda makuelämyksiä maidosta ja muuttaa maito innovatiivisiksi tuotteiksi. Haluamme tarjota kuluttajille luonnollisia maitopohjaisia tuotteita, jotka edistävät hyvinvointia ja luovat inspiraatiota ruoanlaittoon.

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos