Lehdistötiedote

Reijo Kiskola on nimitetty Arla Ingmanin toimitusjohtajaksi 1.12.2011 alkaen

Arla Ingmanin toimitusjohtajaksi on 1.12.2011 alkaen nimitetty Reijo Kiskola. Reijo Kiskola siirtyy toimeen Arla Ingmanin tuotanto- ja logistiikkajohtajan tehtävästä.

Robert Ingman, Arla Ingmanin nykyinen toimitusjohtaja, luopuu tehtävästään omasta aloitteestaan ja keskittyy Ingmanin perheyhtiön Ingman Groupin kehittämiseen. Robert Ingman jatkaa toimitusjohtajana aina Kiskolan aloittamiseen asti. Tämän jälkeen hän jatkaa Arla Ingmanin uuden hallituksen jäsenenä. Arla Ingmanin 1. lokakuuta aloittavaan uuteen hallitukseen on Ingmanin lisäksi nimitetty Hans-Åke Hammarström ja Christer Åberg Arla Foodsin Ruotsin organisaatiosta.
- Arla Foodsin ostettua meijeritoiminnan olen keskittynyt varmistamaan toiminnan jatkuvuutta ja omistajanvaihdoksen onnistumista. Pidin tärkeänä osoittaa henkilökunnalle, tuottajille, asiakkaille, kuluttajille ja yhteistyökumppaneille, että uusi omistusrakenne ei vaikuta yrityksen toimintaan vaan takaa sen jatkuvuuden. Olemmekin onnistuneet siinä kasvustrategiassa, joka tehtiin yritysoston yhteydessä ja saavuttaneet vahvan aseman Suomen meijerimarkkinoiden toiseksi suurimpana toimijana, sanoo Robert Ingman.

- Arla Foods osti yrityksen viisi vuotta sitten. Nyt minun on aika jättää vetovastuu muille. Olen päättänyt luopua toimitusjohtajan tehtävästä ja siirtyä töihin perheyritykseemme. Pyynnöstä olen jatkossa sitoutunut olemaan mukana Arla Ingmanin hallituksessa, Robert Ingman kommentoi.
- Haluan kiittää Robert Ingmania siitä merkittävästä panoksesta, jonka hän on antanut yritykselle. Arla Foodsille Suomi on yksi tärkeimmistä ydinmarkkina-alueistamme ja olemme onnistuneet saavuttamaan vakaan aseman Suomessa, kuten toivoimmekin. Robert on vienyt yritystä eteenpäin sitoutuneesti ja esimerkillisesti. Olemme kiitollisia ja iloisia siitä, että tiemme eivät erkane, vaan että yhteistyömme jatkuu toisessa muodossa. Kunnioitamme Robertin päätöstä jättää Arla Ingmanin operatiiviset tehtävät ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä tulevaisuudessa, sanoo Hans-Åke Hammarström, Arla Foodsin Pohjoismaiden johtaja.
1. joulukuuta aloittavalla toimitusjohtajalla Reijo Kiskolalla on monen vuoden kokemus elintarvikealalta. Hän on toiminut muun muassa Osuuskunta Satamaidon toimitusjohtajana, HK Ruokatalossa eri tehtävissä ja ennen Arla Ingmanille tuloaan Hämeenlinnan Osuusmeijerin toimitusjohtajana. Vuoden 2011 alusta Reijo Kiskola on työskennellyt Arla Ingmanin tuotanto- ja logistiikkajohtajana Sipoon meijerissä.
- Meillä on yrityksessä monia vahvuuksia, joiden avulla tulevaisuutta on hyvä rakentaa ja toiminta kehittää edelleen. Ingmanin perheyritys on aikanaan luonut vankan pohjan yrityksellemme ja henkilöstön osaaminen rakentuu moniosaajien kulttuurista. Tunnemme Suomen maitomarkkinat hyvin ja meillä on käytössämme Arla Foodsin resurssit ja vahvat brändit. Suomalaiset maidontuottaja ja yhteistyömeijerit täydentävät tämän verkoston, jossa jokainen osa-alue on tärkeä, toteaa Reijo Kiskola, Arla Ingmanin toimitusjohtaja 1.12.2011 alkaen.

Lisätietoja:
Robert Ingman, toimitusjohtaja (30.11.2011 asti), Arla Ingman Oy Ab, puh. 050 1621
Reijo Kiskola, toimitusjohtaja (1.12.2011 alkaen), Arla Ingman Oy Ab, puh. 040 559 7310
Outi Fagerlund, viestintäpäällikkö, Arla Ingman Oy Ab, puh. 050 502 8395

 

Arla Ingman on yksi Suomen johtavista meijerialan yrityksistä, jonka tuotteet ovat Lähempänä Luontoa™.


Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja