Lehdistötiedote

Kai Gyllström Arla Ingmanilta Itä-Uudenmaan Vuoden nuoreksi johtajaksi 2011

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Porvoon Nuorkauppakamari on valinnut Arla Ingmanin liiketoiminnan kehittämisjohtaja Kai Gyllströmin Itä-Uudenmaan Vuoden nuoreksi johtajaksi 2011.

Kai Gyllström, 32, on työskennellyt Arla Ingmanilla vuodesta 2009 lähtien liiketoiminnan kehittämisjohtajana. Hän on myös johtoryhmän jäsen ja toimii tällä hetkellä myös talous- ja hallintojohtajan sijaisena viran vakinaisen hoitajan ollessa perhevapaalla.

Kailla on monen vuoden kokemus liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä, markkinoinnista ja konsultoinnista. Ennen Arlalle tuloaan hän työskenteli muun muassa Carlsbergillä Tanskassa. Koulutukseltaan Kai on kauppatieteiden maisteri.

Tuomariston perusteena Kain valinnalle Itä-Uudenmaan Vuoden nuoreksi johtajaksi oli muun muassa Kain esimiestaidot. ”Kai on erittäin pidetty esimies ja työtoveri. Hän on läsnä, kuuntelee ja on helposti lähestyttävä sekä rento, silti tarvittaessa tiukka, niin neuvotteluissa kuin päätöksissään. Kai antaa alaisilleen vastuuta, mutta myös kannustaa heitä suorituksissaan”, totesivat sekä tuomaristo että Kain suosittelijat.

Kai on myös luonut nuorille tulevaisuuden johtajille kehittymismahdollisuuksia tarjoamalla  mielenkiintoisia haasteita Arla Foodsin F15-valmennusohjelmaan osallistujille.

Kai Gyllström on ehdolla myös  kansallisessa Vuoden nuori johtaja –kilpailussa, jonka voittaja julkistetaan 3.12.2011.

Vuoden nuori johtaja –kilpailu järjestetään Suomen Nuorkauppakamarin toimesta. Kilpailun tavoitteena on nostaa esiin taitavia nuoria johtajia ja kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittymään johtajina. Osallistujan tulee olla alle 40-vuotias, vastuullisissa johtotehtävissä työskentelevä henkilö, jonka toiminta johtajana on esimerkillistä, ja joka esimiestaidoillaan on luonut työpaikalleen hyvän ja kannustavan ilmapiirin sekä edustaa toiminnallaan hyvää henkilöstöjohtamista.

Arla Ingman on yksi Suomen johtavista meijerialan yrityksistä, jonka tuotteet ovat Lähempänä Luontoa™.


Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja