Uutiset

Arla Ingmanin lisäaineettomien tuotteiden ja luomutuotteiden valikoima laajenee

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Suomalaisten kuluttajien kiinnostus luomutuotteita kohtaan on kasvanut ja se on samalla tasolla kuin esimerkiksi Ruotsissa ja Tanskassa, joissa luomutuotteiden osuus ruokamarkkinoilla on monikertainen Suomeen verrattuna. * Haluammekin tuoda kohtuuhintaisia luomutuotteita kaikkien suomalaisten saataville ja täydennämme valikoimaa kuluttajien toivomusten mukaisesti.

Luomumaidot ja -kerma

Valikoima kaupan maitohyllyssä täydentyy kotimaisella luomumaidolla ja -kermalla. Vaihtoehtoina nyt rasvaton ja kevyt luomumaito sekä luomukuohukerma.

Voit, ravintorasvat ja juustot

Syksyn teemaksi sopii myös ”luomua leivän päälle”, sillä valikoimaamme on tullut luonnonmukainen ja lisäaineeton Arla Ingmariini Luomu sekä Luomu meijerivoi. Myös suosittu Kadett-juustosarja on täydentynyt lisäaineettomalla luomujuustolla.

Jogurtit

Suosittuun Arla Ingman Luonto+ rasvattomaan jogurttiin otettiin keväällä Arlan kehittämä uusi ja ainutlaatuinen, täysin lisäaineeton jogurttikonsepti. Syksyllä laajennamme lisäaineettomien jogurttien konseptia Arla Yoggi Yangsteriin, joka on markkinoiden ensimmäinen lapsille tarkoitettu luomujogurtti.

Makunautintoja syksyyn!

 

* Lähde: Ipsos 209, Taloustutkimus: Suomi syö 2010, SITRA: Lähiruokaa, Nyt!

 

 

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos