Uutiset

Arla Ingmanilta uusia maistuvia luomutuotteita

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Luomun suosio jatkuu – luomutuotteiden kysyntä kasvaa 30 prosenttia vuodessa. Luomuliiton teettämän tutkimuksen mukaan viime vuonna yli 20 prosenttia suomalaisista talouksista osti säännöllisesti luomutuotteita. Neljännes Suomessa myytävistä luomutuotteista on maitotaloustuotteita. Arla Ingman vastaa luomutuotteiden kasvavaan kysyntään tuomalla syksyllä myyntiin kohtuuhintaiset luomumaidot, -kuohukerman, Kadett-luomujuuston, Ingmariini Luomun ja luomumeijerivoin.

Uusi Arla Ingman Luomu kevytmaito, rasvaton maito ja kuohukerma

Arla Ingmanin luomumaito on pastöroitua, homogenoimatonta suomalaista maitoa. Luomumaitotiloilla lehmillä on tilaa liikkua ja ulkoilla, ja ne syövät lähellä tuotettua luomurehua. Luomutilojen lehmät tuottavat luonnollisen makuista ja aidosti maukasta maitoa. Hinta noin 1,39 euroa.

Arla Ingman Luomu kuohukerma vaahtoutuu hyvin ja soveltuu käytettäväksi kaikkeen ruuanlaittoon sekä makeaan ja suolaiseen leivontaan. Se kestää keittämisen, haudutuksen ja uunissa paistamisen. Hinta noin 1,59 euroa.

Uusi Arla Kadett Luomu – maukas ja täyteläinen, pidempään kypsytetty juusto

Juusto on erittäin hyvä proteiinin, kalsiumin, hivenaineiden ja vitamiinien lähde. Myös laktoosi-intolerantikot voivat herkutella juustoilla, sillä kypsytetyt juustot ovat laktoosittomia. Arla Kadett Luomu on koko perheelle sopiva maistuva, säilöntäaineeton ja laktoositon juusto. Se sopii hyvin leivän päälle ja salaatteihin makua antamaan. Hinta noin 7,99 euroa / 500 g pakkaus.

Uusi Arla Ingmariini® Luomu

Suosittu Arla Ingmariini -sarja täydentyy luomuvaihtoehdolla. Lisäaineeton Arla Ingmariini Luomu rasvaseoslevite valmistetaan aidosta voista ja rypsiöljystä kirnuamalla. Sen täyteläinen maku on peräisin voista ja hyvä levittyvyys kasviöljystä. Arla Ingmariini Luomu on Into-vähälaktoosinen, sen rasvapitoisuus on 75 prosenttia ja hinta noin 2,89 euroa.

Uusi Arla Luomu Meijerivoi 250 g

Arla Luomu Meijerivoi kirnutaan tuoreesta, korkealuokkaisesta luomukermasta. Voin luonnollinen keltainen väri syntyy maitorasvan sisältämästä A-vitamiinista ja sen esiasteesta, karoteenista. Arla Luomu Meijerivoi on normaalisuolaista, lisäaineetonta ja vähälaktoosista. Se sopii paistamiseen, ruuanlaittoon sekä leivontaan ja antaa ruokaan luonnollisen, hyvän maun. Hinta noin 3,29 euroa.

 

Muita Arla Ingmanin luomutuotteita

Arla Keittiö Luomu ruokakerma ja kuohukerma

Arla Keittiö Luomu ruokakerma on pastöroitua, 15 prosenttia rasvaa sisältävää luomukermaa, joka soveltuu kaikkeen ruuanlaittoon. Se kestää kuumentamisen ja kypsentämisen.

Arla Keittiö Luomu kuohukerma sisältää 36 prosenttia rasvaa. Se sopii ruuanlaittoon, jälkiruokiin ja leivontaan sekä sellaisenaan että vaahdotettuna. Se kestää keittämisen, haudutuksen ja uunissa paistamisen. Arla Keittiö -luomukermat ovat saatavilla ympäristöystävällisessä, uudelleensuljettavassa 2,5 dl:n pakkauskoossa, hinta noin 1,59 euroa.

God Morgon® Luomu appelsiinitäysmehu ja appelsiini-veriappelsiinitäysmehu

Uudet God Morgon -luomumehut ovat hedelmälihaa sisältäviä sataprosenttisia luomutäysmehuja. Ne on puristettu huolella valituista korkealaatuisista appelsiineista, jotka viljellään luonnonmukaisesti ilman keinolannoitteita ja kemiallisia torjunta-aineita. Kahdesta kilosta vastapoimittuja hedelmiä saadaan litra God Morgon -täysmehua. Mehut eivät sisällä lisättyä sokeria; makeus syntyy appelsiinien omista, luonnollisista sokereista. God Morgon Luomu appelsiinitäysmehu ja appelsiini-veriappelsiinitäysmehu litran pakkauksissa, hinta noin 1,99 euroa.

Castello® Brie, Blue ja Mild Luomu 150 g

Castello Brie Luomu on pehmeä ja laktoositon luomuvalkohomejuusto, jossa on mieto ja täyteläinen maku. Hinta noin 2,37 euroa. Castello Blue Luomu on pehmeä, runsasrasvainen, pinnalta ja sisältä homekypsytetty laktoositon luomusinihomejuusto. Hinta noin 2,39 euroa. Castello Mild Luomu on mieto ja kermainen sini-valkohomejuusto. Hinta noin 2,47 euroa.

Arla Yoggi® Yangster Luomujogurtit

Arla Yoggi Yangster -jogurtit ovat markkinoiden ainoat lisäaineettomat lastenjogurtit ja nyt myös luomuna. Makuvaihtoehtoina mansikka & vadelma-vanilja sekä persikka-vanilja & päärynä-banaani. Jogurteissa on lasten makuun sopiva sileä rakenne ilman hedelmäpaloja. Tuotteet myydään neljän kappaleen pakkauksissa, hinta noin 1,89 euroa.

Lisätietoja ja tuotekuvat:

Jaana Härkönen

Category Assistant, Arla Ingman Oy Ab

050-313 8970

jaana.harkonen@arlafoods.com

 

Tuotenäytteet:

Nea Öhrling

Hill & Knowlton Finland

050-550 3588

nea.ohrling@hillandknowlton.fi

 

Kuvapankki: www.arlaingman.fi à Kuvapankki

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Liittyvä Dokumentit