Suolaiset juustokakkumuffinit

Suolaiset juustokakkumuffinit

55 minuuttia
Suolaiset juustokakkumuffinit ovat herkullisia tarjottavia juhliin. Tarjoile sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa!
https://www.arla.fi/reseptit/suolaiset-juustokakkumuffinit/

Tee näin:

  • Aloita juustokakkumuffinit kuumentamalla uuni 175 asteiseksi.
  • Sulata voi kattilassa.
  • Murskaa keksit ja sekoita yhdessä sulatetun voin kanssa tasaiseksi massaksi.
  • Painele keksi-voiseos muffinivuokien pohjalle.
  • Vatkaa kananmunat ja tuorejuusto keskenään ja sekoita lopuksi joukkoon jogurtti.
  • Kaada seos muffinivuokiin keksipohjan päälle.
  • Paista juustokakkumuffinit uunissa noin 45 minuuttia, kunnes täyte on kypsää ja saanut kauniin ruskean pinnan.
  • Anna muffinien jäähtyä hieman ja viimeistele juustokakkumuffinit ennen tarjoilua silputulla ruohosipulilla.
Valmis!

Ainekset

Pohja:
Digestive-keksejä
150 g
50 g
Viimeistelyyn:
Ruohosipulia
Lisää herkullisia ideoita