Pasta Alfredo

Pasta Alfredo

15 minuuttia
Pasta Alfredo - pakko testata! Ravintoloitsija Alfredo di Lelion vaimolleen kehittämä herkullinen pastaresepti "Pasta Alfredo" saa täyteläisyyttä hapankermasta.
https://www.arla.fi/reseptit/pasta-alfredo/

Tee näin:

Pasta Alfredo
  • Aloita valmistamaan Pasta Alfredo laittamalla ensin pasta kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Sulata voi tilavassa pannussa tai kasarissa. Jatka kuumentamista kunnes voi vaahtoaa.
  • Kaada voin joukkoon kerma ja kiehauta. Mausta Pasta Alfredolle ominainen kermakastike suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.
  • Valuta kypsä pasta ja kaada se kermakastikkeen joukkoon. Laita vielä pata liedelle miedolle lämmölle ja nostele pastaa, jotta kastike sekoittuu hyvin.
  • Viimeistele Pasta Alfredo lisäämällä joukkoon parmesaaniraaste ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Ripottele pinnalle vielä persiljaa. Tarjoile herkullisen kermainen Pasta Alfredo heti.
Valmis!

Ainekset

Pasta Alfredo
Parmesaania raastettuna
1½ dl
(n. 10 nyyttiä) fettuccine-pastaa tai tagliatelleja
250 g
2 rkl
( 2 dl ) Arla® Lempi Fraîche 15% kermaa
1 prk
Suolaa ja valkopippuria
1 ripaus
Lisäksi
Persiljaa hienonnettuna
1 dl
Lisää herkullisia ideoita
Pestopasta
30 minuuttia
Pestopasta
(15)