Nachokuorrutettu kanavuoka

Nachokuorrutettu kanavuoka

35 minuuttia
Nachokuorrutettu kanavuoka on täydellinen suolainen herkku kaveriporukan illanistujaisiin tai leffaillan naposteltavaksi. Koristele nachovuoka lehtipersiljalla.
https://www.arla.fi/reseptit/nachokuorrutettu-kanavuoka/

Tee näin:

  • Nosta broilerinpaistileikkeet huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen valmistusta. Leikkaa leikkeet parin sentin kokoisiksi suupaloiksi.
  • Halkaise paprika, poista siemenkota ja kuutioi parin sentin kokoisiksi paloiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulit. Raasta juusto.
  • Ruskista paistileikepalat öljyssä pannulla. Lisää paprikat ja sipulit. Mausta suolalla ja jatka paistamista vielä pari minuuttia.
  • Lisää ruokakerma ja hauduta hiljalleen noin 5 minuuttia, kunnes kastike sakenee. Sekoita kastikkeen joukkoon puolet juustoraasteesta.
  • Kaada kastike uuni- tai piirakkavuokaan. Voit jakaa seoksen halutessasi myös neljään pieneen uunivuokaan.
  • Lisää päälle nachot ja loppu juustoraaste. Kuorruta uunissa 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja pintaan on tullut hieman väriä.
  • Ota nachokuorrutettu kanavuoka uunista ja viimeistele tuoreella korianterilla tai persiljasilpulla.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Maustamatonta broilerin paistileikettä
400 g
Keltainen paprika
1
Iso sipuli
1
Valkosipulinkynttä
2
Rypsiöljyä
1 rkl
Suolaa
½ tl
( á 2 dl ) Arla® Lempi Fraîche Mex kerma
1 prk
Nachoja
½ l
100 g
Lisäksi
Tuoretta korianteria tai tuoretta lehtipersiljaa silputtuna