
Mango-pavlova
2 tuntia 40 minuuttia
Jälkiruoka
•
Näyttävä mango-pavlova on juhliin sopiva kahvipöydän kuningatar. Taivaallisten marenkipohjien väliin tulee kuohkeaa rahkatäytettä. Kokeile reseptiä!

Tee näin:
Valmista marengit
Valmista täytteet ja kokoa kakku
Tarjoiluehdotus
Vinkki
Jos marenkipohjien tekoon ei ole aikaa, voi pavlovaan käyttää valmiita marenkipohjia. Pavlovaa kannattaa leikata terävällä veitsellä kakkulapion sijaan.
Ainekset
Marenki
Munanvalkuaista
|
6 |
---|---|
Sokeria
|
3 dl |
Mangotäyte
Kuohukermaa
|
2 dl |
---|---|
Sokeria
|
2 tl |
2 prk | |
Ruukku minttu
|
1 |
Koristeluun eksoottisia hedelmiä, esimerkiksi:
Mango
|
1 |
---|---|
Kiivi
|
1 |
Passionhedelmää
|
3 |
Kukkia (leikattu varsi folioon käärittynä)
|