Enchiladat kanatäytteellä

Enchiladat kanatäytteellä

Enchiladat ovat gratinoituja, meksikolaisia tortillaleipärullia, joissa on usein täytteenä lihaa tai kanaa. Valitse suosikkisi!
https://www.arla.fi/reseptit/enchiladat-kanataytteella/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen. Silppua kana ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista kana voissa paistinpannussa. Sekoita joukkoon sipuli ja anna sen paistua. Mausta suolalla ja sambal oelekilla. Sekoita joukkoon crème fraîche ja anna kiehua hetken. Levitä seos tortillojen päälle ja rullaa ne kiinni. Lisää ne tiiviisti uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoa. Paista uunissa 10-15 minuuttia. Tarjoile avokado- ja tomaattisalaatin kera.
Valmis!

Ainekset

Kanan fileitä (n. 400 g)
2- 3
Keltasipulia
2
Suolaa
1 tl
Sambal oelekia
1 tl
2 dl
Isoa tai 8 pientä tortillalettuja
4
Arla® Emmental juustoraastetta
2 dl