Apetina-kermaviilikastike

Apetina-kermaviilikastike

10 minuuttia
Maukas Apetina-kermaviilikastike on oiva lisuke vaikkapa grillattujen kasvisten tai broilerin rintafileiden kera. Kermaviilikastike on myös täydellinen täyte uuniperunalle.

Tee näin:

Apetina-kermaviilikastike
  • Valmista Apetina-kermaviilikastike kumoamalla kermaviili ensin purkistaan pieneen kulhoon. Sekoita kermaviilin rakenne rikki.
  • Valuta Apetina-juustosta nesteet pois. Kaada valutetut juustokuutiot kermaviilin joukkoon ja sekoita kermaviilikastike sauvasekoittimella lähes tasaiseksi.
  • Mittaa seuraavaksi sitruunan mehu, sokeri ja pippuri kastikkeen sekaan. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa haluamiasi mausteita.
  • Silppua seuraavaksi persilja tai tilli kastikkeen joukkoon jättäen osan yrtistä sivuun koristelua varten.
  • Kaada kermaviilikastike pienehköön tarjoiluastiaan. Koristele kermaviilikastike tarjoilua varten lopuilla yrteillä.
Valmis!
Vinkki

Tämä kermaviilikastike on herkullinen täyte uuniperunalle, minkä lisäksi se on ihana kastike salaattiin tai vaikkapa grilliherkuille.

Ainekset

Arla Apetina Basilika-oregano -kuutioita
1 prk
200 g
Sitruunamehua
1 rkl
Sokeria
2 tl
Persiljaa tai tilliä hienonnettuna
2 rkl
Pippurisekoitusta myllystä
½ tl
Lisää herkullisia ideoita
Kermakastike
20 minuuttia
Kermakastike
(4)