Lehdistötiedote

Saara Azbel on nimitetty Arla Suomen vastuullisuusjohtajaksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Saara Azbel on nimitetty Arla Suomen vastuullisuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 7. kesäkuuta alkaen. Hänen tehtävänään on viedä eteenpäin Arlan Hyvinvoiva planeetta & hyvinvoivat ihmiset -ohjelman kestäviä ratkaisuja ja toimia rajat ylittävissä hankkeissa yhteistyössä Arlan Foods -konsernin kansainvälisen vastuullisuusorganisaation kanssa. Azbel raportoi toimitusjohtajalle.

Saara Azbel on vuodesta 2018 koordinoinut Marimekon vastuullisuusstrategian toteutusta ja kehittämistä. Tästä tehtävästä hän siirtyy Arlan palvelukseen. Vuosina 2013–2018 Azbel on vastannut Altian yritysvastuutyöstä, ja tätä aiemmin hän on työskennellyt muun muassa ulkoministeriössä ja Euroopan komissiossa.

– Vastuullisuus on Arlan strategian keskiössä, joten on hienoa vahvistaa tiimiämme kestävään kehitykseen omistautuneella henkilöllä, joka tuo organisaatioomme lisäosaamista. Olemme myös todella tyytyväisiä, että saimme juuri Saaran tiimiimme, Arla Suomen toimitusjohtaja Kai Gyllström toteaa.

Saara Azbel odottaa kesäkuussa alkavaa uutta tehtäväänsä Arlalla innolla.

– Olen iloinen mahdollisuudesta päästä jatkamaan Arlan Suomen kunnianhimoista, jo varsin hyvällä polulla olevaa vastuullisuustyötä ja kehittämään sitä eteenpäin yhdessä kaikkien arlalaisten kanssa. Ilmastonmuutos ja maapallon kasvava väestö haastavat miettimään, miten saadaan tuotettua riittävästi ravintoa rajallisilla resursseilla. Jäljitettävillä ja vastuullisesti mahdollisimman pienellä ympäristöjalanjäljellä ja eläinten hyvinvointia kunnioittaen tuotetuilla maitotuotteilla on tässä kokonaisuudessa merkittävä rooli, Saara Azbel toteaa.

Lisätietoja:

Kai Gyllström
Toimitusjohtaja, Arla Oy
Puh. +358 50 561 1111
kai.gyllstrom@arlafoods.com

Arla Oy: Olemme paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme kuluttajille luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Meillä työskentelee 350 henkeä ja liikevaihtomme oli 335 miljoonaa euroa vuonna 2019. Yrityksemme kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali meijeri vuoteen 2050 mennessä. Me Suomessa aiomme saavuttaa tavoitteen etuajassa. Arla Suomi -yhteistyöryhmään kuuluu 10 yhteistyömeijeriä ja 450 maidontuottajaa eri puolilla Suomea. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos