Lehdistötiedote

Pia Jormanainen on nimitetty Arla Suomen toimitusjohtajaksi

Modules.WebCore.Models.ViewModels.Layout.MultilineHeadingViewModel

Pia Jormanainen on nimitetty Arla Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään ensi vuoden maaliskuun alussa, jolloin hänestä tulee myös Arla Euroopan liiketoiminnan johtoryhmän jäsen. Jormanainen raportoi Euroopan liiketoiminnan johtaja Peter Gioertz-Carlsenille.

Pia Jormanaisella on vahvaa kokemusta liiketoiminnan johtamisesta elintarvikealalla ja foodservice-toiminnoissa. Hän siirtyy Arlalle matkustusympäristössä ruokapalveluita tuottavan SSP Finlandin toimitusjohtajan tehtävästä. Tätä aiemmin hän on työskennellyt Valiolla useissa johtotehtävissä tuoretuotteiden parissa, liiketoiminnan kehittämisessä ja viennissä sekä Kraft Foodsilla makeistuotemerkkien parissa.

Arla Oy:ssä Jormanainen ottaa vastuulleen liiketoiminnan, joka on vakiinnuttanut asemansa innovatiivisena ja asiakaslähtöisenä toimijana. Yhtiöllä on vakiintuneet tuotemerkit, ja se on sitoutunut vahvasti kestävään kehitykseen.

”On etuoikeus päästä johtamaan Arla Suomea ja aloittaa työ yrityksessä, joka on niin selkeästi sitoutunut kestävän kehityksen strategiaan ja innovaatioihin. Suomen elintarvikemarkkinassa on paljon mahdollisuuksia, ja olen innoissani voidessani aloittaa työskentelyn lahjakkaiden tiimien kanssa syventääksemme edelleen kumppanuutta asiakkaidemme kanssa sekä jatkaaksemme arvon luomista brändiemme kautta. Odotan myös sitä, että pääsen tutustumaan Arlan suomalaisiin maidontuottajiin”, Pia Jormanainen toteaa.

”Olen iloinen, että saamme Pia Jormanaisen Arla Euroopan johtoryhmään. Hänellä on vaikuttava kokemus brändin rakentamisesta ja yhteistyöstä asiakkaiden kanssa. Pia on juuri sopiva henkilö johtamaan Arla Suomea, joka on tuonut markkinoille uusia innovaatioita, kuten lohkoketjuteknologian käytön maitoketjun läpinäkyvyyden lisäämiseksi ja GOT GUTS? -jogurtit vastaamaan hyvinvointia edistävien tuotteiden kasvavaan kysyntään”, Arla Foods -konsernin Euroopan liiketoiminnan johtaja Peter Gioertz-Carlsen toteaa. ”Odotan innolla ja toivotan Pian tervetulleeksi!”

Lisätiedot:

Euroopan liiketoiminnan johtaja Peter Gioertz-Carlsen, Arla Foods

Yhteydenottopyynnöt:

Viestintäjohtaja Sirpa Rinne, Arla Oy
Puh. +358 400 685 975
sirpa.rinne@arlafoods.com

Arla Oy: Olemme paikallinen maitoalan suunnannäyttäjä ja rehti kumppani niin tuottajille kuin asiakkaille. Tarjoamme kuluttajille luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Meillä työskentelee 390 henkeä ja liikevaihtomme oli 323 miljoonaa euroa vuonna 2020. Yrityksemme kuuluu kansainväliseen Arla Foods -konserniin, jonka tavoitteena on olla hiilineutraali meijeri vuoteen 2050 mennessä. Me Suomessa aiomme saavuttaa tavoitteen etuajassa. Arla Suomi -yhteistyöryhmään kuuluu 10 yhteistyömeijeriä ja 450 maidontuottajaa eri puolilla Suomea. www.arla.fi

Written By

Sirpa Rinne
Ensisijainen

Sirpa RinneViestintäjohtaja

Lataa Images & Videos